Sid Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 hehe ja teraz bede pracował nad Łowcą Smoków - za jakies 2-3 tygodnie dam wyniki =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czy ktoś zrobił tak jak ja, mianowicie bodajrze w drugim rozdziale wybrałem się do Górniczej Doliny i wybiłem wszystko co się ruszało. Niestety w pewnym momencie nie miałem na co wydawać punktów doświadczenia, miałem ich ponad 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Czy ktoś zrobił tak jak ja, mianowicie bodajrze w drugim rozdziale wybrałem się do Górniczej Doliny i wybiłem wszystko co się ruszało. Niestety w pewnym momencie nie miałem na co wydawać punktów doświadczenia, miałem ich ponad 80. W drugim nie bo to dużo roboty... Ale jaka przyjemność była np. w 5 rozdziale... Wyciąłem prawie wszystko :) I było tego też coś koło 80 PN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ale w drugim żeby zabić zwykłego orka trzeba było się nieźle nagimnastykować i ile razy trzeba było uciekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 "Ork , ork tuz za miastem" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Normalnie zaraz mnie szlag trafi.. Otóz jestem na poczatku 3 rozdzialu... I przypomnialem sobie ze jeszcze do wykonania mam zadanie od tego kolesia w khorinis... Zaklecie Zapomnienia.. Napisal mi ze mam kogos pobic i na nim zastosowac zaklecie.. Wiec pobilem jedna babe... Walnalem na nia zaklęcie.. I nic.. Przychodze do kolesia i jest tylko opjca (pokarz mi swoje towary.. ) Zaraz sie wsciekne normalnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 bo musisz rzucic czar zapomnienie jak ktos lezy . i musisz to zrobic gdzieindziej niz w dzielnicy portowej. ja mam paladyna : poziom 30 sila 85 zr. 90 mana 40 zycie ~450 obrony w zwarciu i na pociski po 110 magia i smoczy ogien po 55 [z okiem innosa] um: 1h- 70% 2h-40% luki- 39% kusze- 19% miecz 1h dmg 70 [blogoslawione ostrze] , zbroja rycerza. ringi od Lutera bodajze i z jaskini kamiennych golemow [kolo piramidy] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam, Jestem w 5 rozdziale Gothika. Wykonalem zadanie z biblioteka w podziemiach klasztoru. Nie dostalem jednak od Pyrokara zadania "Potrzebuje okretu". Gdzie moglem popelnic blad??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 bo musisz rzucic czar zapomnienie jak ktos lezy . i musisz to zrobic gdzieindziej niz w dzielnicy portowej. ja mam paladyna : poziom 30 sila 85 zr. 90 mana 40 zycie ~450 obrony w zwarciu i na pociski po 110 magia i smoczy ogien po 55 [z okiem innosa] um: 1h- 70% 2h-40% luki- 39% kusze- 19% miecz 1h dmg 70 [blogoslawione ostrze] , zbroja rycerza. ringi od Lutera bodajze i z jaskini kamiennych golemow [kolo piramidy] Ja gram z kuszy.. Nie musze tracic zycia w walce w ręcz.. Bo wiekszosc wrogów ginie nawet nie zblizając sie do mnie.. Wygodniejsze troszke.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hehe, do mnie tez zazwyczaj nie dobiegaja a na orka wojownika wystarcza 3 strzaly ;) jednak mimo to swietnie sie gra wrecz. mam 70% um. i koles tak swietnie trzyma miecz... mhmm , niczym wiedzmin :> a i kombosy sa fajne. ork wojownik rowniez ginie przewaznie po 3 ciosach , pelzak wojownik po 2 :) gdzie juz jestes Buzzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 walka wrecz wymiata. grajac lukiem albo kusza traci sie polowe radosci z walki. szczegolnie jak jest sie na poziomie mistrzowskim...ahh te komboski:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hehe, do mnie tez zazwyczaj nie dobiegaja a na orka wojownika wystarcza 3 strzaly ;) jednak mimo to swietnie sie gra wrecz. mam 70% um. i koles tak swietnie trzyma miecz... mhmm , niczym wiedzmin :> a i kombosy sa fajne. ork wojownik rowniez ginie przewaznie po 3 ciosach , pelzak wojownik po 2 :) gdzie juz jestes Buzzy? Na poczatku 3 rozdzialu.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 no wlasnie , kombosy... swietnie wygladaja , ale rzadko mi wychodza :( owszem , umiem juz ciac 2krotnie tzn tnie w lewo i odbija w prawo , ale kombos z obrotem b.rzadko mi wychodzi :( moglby ktos opisac wszystkie kombosy i sposob ich wykonywania? wie ktos gdzie mozna znalesc/kupic/ukrasc zwoje przyzwania demona? znalazlem 1 w starej wiezy xardasa w GD ale to chyba nie wszystko? chodzi mi zwlaszcza o IV rozdzial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Kombosy robi sie prosto (na poziomie mistrzowskim :) ) wystarcy ciac caly czas w gore. jezeli chodzi o zwoje magowie ognia maja ich troche ale nie wiem czy maja demony sprawdz w wiezy Xardasa jak dostaniesz zadanie uciszenia kilku demonow w niej :twisted: Na jednej stronie czytalem ze mozna zmienic fryzure bohatera :!: czy ktos wie jak mozna ja zmienic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A propos walki jestem w 5 rozdiale i mam Lowce Smokow sila 150 zrecznosc 90 luk 55 b. dwureczna 90 b.jednoreczna 60 i mam fajny miecz Zguba smokow z parametrami 8080 ktos wczesniej pisal o zwoju zapomnienia: po co bic niewinne osoby skoro mozna pobic Valentina i dostac za to jeszcze pierscien ochronny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam Mam takie pytanko, jak dostać się do tajemnej komnaty biblioteki? na dworze irdorath, ta zamknięta od węwnątrz przez xardasa (vide jego notatki) próbuję zmajstrować odpowiednią runę teleportacyjną ale brak mi jakiś składników wie ktoś jakie to są i gdzie ich szukać? Gram palladynem i robienia run się nie uczyłem może to jest powód :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no to ja zapytam gdzie i kiedy mozna sie nauczyc robienia run paladynem? ciagle myslalem ze mozna tylko magiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jezeli przeczytaes ksiazke w podziemiach klasztoru to powinno wystarczyc. musisz miec to dego czysta rune(znajdziesz ja w podziemiach razem z listem) i wode swiecona (znajdziesz ja w zakonie u goraxa lub przy kopliczce innosa nieopodal zielarki)(i moze cos jeszcze nie pamietam). 8) Palladyn nie uczy sie robienia run (chyba ze przeczytasz odpowiednia ksiege lub jesli w 6 rozdziale na statek wezmiesz odpowiednia osobe), uczy sie tylko kregow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 seee , jestem w 5 rozdziale , mam zbroje paladyna , gniew innosa ...:> hmm... jaki sklad bedzie najlepszy? chodzi mi glownei o to zeby wziac kogos mocnego do pomocy [sieka] biore najprawdopodobniej: Gorn Bennet Angar Lester Diego dobrze wybralem? chce podpakowac 1h i luki , reszta ok w miare [sila 125 , zr 115, mana 60] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Mozez ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> max 10 lub 11. twoj sklad jes dobry ale powinienes zabrac jeszcze: Wilka Vatrasa Miltena oraz jako kapitana Torlofa albo Jacka (ten drugi prawdobodobnie biedzie chcial aby ktos sie zaja jego latrnia, Braian bedzie do tego zdolny) i jescze kogos z najemnikow A jezeli chodzi o "sieke" oni za toba nie pojda jedyne co mozez robic to fabic potwory na statek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Pomoze mi ktos zrobic fanowska strone o wielkiej seri GOTHIC mam mnustwo pomyslow ale krucho u mnie ze znajomoscia HTML'u i ogulnie tych wszystkich programow. Jesli jest ktos zainteresowany to niech da znac tu na forum lub maila albo gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja mam pytanko kiedy bedzie NOC KRUKA po polsku albo angielsku bo jezyk niemiecki potrafi zniszczyc przyjemnosc grania nawet z Gothica:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja mam pytanko kiedy bedzie NOC KRUKA po polsku albo angielsku bo jezyk niemiecki potrafi zniszczyc przyjemnosc grania nawet z Gothica:)Mialo byc 5 sierpnia ale zapewne znow przelozą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Wydaje mi się/mam taką nadzieję, że nie przełożą, ponieważ w ostatnim CDA była reklama z datą. A dystrybutor nie podałby jej gdyby nie miał 100 % pewności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Na stronie CDProject Pisze ze jest przelozona na 26 sierpnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Chyba zagram trzeci raz w Gothic'a 2 bo sie nie moge doczekać dodatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Chyba zagram trzeci raz w Gothic'a 2 bo sie nie moge doczekać dodatku. slabo ci idzie ja go przechode juz ide z 6 raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 NK bedzie 25(26?).08. tez z poczatku zasugerowalem sie CDA , lecz na glownej CDP jest info o nieprawidlowych datach w czasopismach ze wzgledu na cykl wydawniczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 przeczesujac internet na temat Add'ona do Gothica znalazlem taka oto stronke http://mondgesaenge.de/G2ADB/ jest po niemiecku:( ale sprawdzie sobie dzial Eastereggs Jest o czym poczytac jezeli zna sie jezyk I jeszcze jedno znalazl ktos zbroje czarnego maga w gothicu II bo ja nie moge jej znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mi by się chyba sześć razy nie chciało zagrać, rozumiem cztery, pięć, ale sześć :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...