MichalP [xsrx] Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam To juz nie 1 komp i nie 1 system gdzie wyswietla mi sie charset=iso-8859-1 i brak polskich liter.. do tego wszystkie przyciski sa po anglielsku.. mysle ze to przez rozpoznawanie w php kraju - moj ISP na rozwalone DNS i nie zwraca nazwy domeny przez co mnie traktuje jako zaooceanowca.. czy mozecie skorygowac te "udogodnienie" ? szlag mnie trafia jak w kazdym poscie mam krzaki.. za kazdym razem jak przelacze na iso srodkowoeuropejskie to przy przeskoku na inny temat wraca mi do charset=iso-8859-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Zmień sobie w profilu język na polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 o ja glupi ! dzieki paranoik.. zupelnie zapomnialem o profilu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A tak btw. wrocila (przynajmniej u mnie) sprawa przenoszenia do pierwszego nieprzeczytanego postu (w Subsilver i desertstorm) - dziala mi w Subsilver classic z anielskimi guzikami. A przez jakis czas juz bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...