adam_M Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 mam dylemat natury anatomiczno-technicznej ;) planuje zakup szczura komputerowego , no i upatrzyłem sobie 3 modele , teraz jade na bez ogonowej a4tech , z bateriami w srodku, wiec pierwszy priorytet w wyborze takiego urządzenia jest BRAK ogona , wiec waga dla mnie nie ma znaczenia (dodatkowe baterie) juz sie naumialem cos takiego kontrolować. kolejny atut myszy to brak kuleczki w srodku (wqrwia mnie na maxa bo sie marze co chwila) na szybkosci (gry) nie zalezy mi az tak jak na precyzji (grafika) nie pracowalem na optykach i nie wiem jak z ich precyzją .. wprawdzie te modele ponizej wszystkie to 800dpi ale nie wiem jak sie to ma do rzeczywystosci ostatni atut tego gadzetu winien byc cena , wiem marzenie moje mx700 czy MS inteli mysz 3,0 no ale cena jest dla mnie zaporowa. przeglądałem sklepy , allegro i moja dłon stwierdziła .. te cacka(patrz nizej) mogą być przez nią .. "kryte" z należytą ogładą :)) i tak w kolejnosci : 1. A4-Tech Navigator Opto Radio 518 (RP-680) PS2/USB na allegro 130 zeta nowa 2. Creative Wireless Optical Mouse 3000 120 zeta 3. Mysz Mediatech OFFICE INTEL RF Optical MT1009 130 zeta mam dylemat którą z tych , prosze o wypowiedz , głównie posiadaczy jakie mają zalety wady , kolejna sprawa widzialem na allegro podrobe ICEMAT'a za 50 prosil bym tez o wypowiedz czy w ogóle warto dla powyższych myszy takie cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a ja ci polecam Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer mozna cos takiego dostac na allegro za okolo 160 zlotych http://members.lycos.co.uk/gargus/myszy/Exploer/1.jpg http://members.lycos.co.uk/gargus/myszy/Exploer/5.jpg http://members.lycos.co.uk/gargus/myszy/Exploer/3.jpg http://members.lycos.co.uk/gargus/myszy/Exploer/6.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam tą pierwszą myszkę i mogę napisać że jest oki.W dłoni leży dobrze,nie śliska się,ma dużo przydatnych przycisków i sensor niezły.Za tą cenę nic lepszego nie znajdziesz.Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam A4TEch RP-680 i IMHO jak za tę cenę to bardzo dobra myszka taka udana kopia MX700 do 150zł najlebsza myszka. Mi się nie gubi, baterie 3mają ok 5 dni. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Ja mam wlasnie taka mysz A4tech tylko ze przewodowa i moim zdaniem jest spox ale juz musialem wymieniac z innej myszki rolke, bo juz nie czuc bylo przeskoku takiego jak na poczatku (mam ja moze 2miechy) a poza tym jest wparzadku, no i te przyciki ksztalt istne lustro MX700 :) PS: mozna gdzies kupic rolke do tych oto myszy :?: PZDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 baterie 3mają ok 5 dni. POLECAM pszepraszam ale co tu polecac 8O - mi baterie trzymaja 6 miesiecy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a mi trzymaja od grudnia!! i sie nie wyczerpia nigdy bo to akumulatorki wiec 15 min ladowania i 72 godzint bezproblemowo w cs'a sobie pogram, a nawet dluzej. u mnie rowniez i rolka nie stracila nic od nowosci! w ogole cala myszka [i klawiatura tez] sprawuja sie idealnie od siedmiu miesiecy!! no coz ale za jakosc sie placi!! :twisted: :twisted: :twisted: NIE MA TO JAK LOGITECH CORDLESS DESKTOP MX!! !! !! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 enigma wez troche ochlon :lol: koledze chodzilo o myszke do 130 zlotych ta moja propozycja jest tylko o 30 zylkow drozsza - UPDATE - przegladalem allegro i rzeczywscie tych myszek jest teraz brak :( o ile pamietam hurtowo sprzedawal je uzytkownik massakra czy jakos tak aha prosze link do artu http://members.lycos.co.uk/gargus/Html/mouse_vs.htm na stronke mojego klanu (jeszcze nie opublikowany) porownanie myszki M$ i Logitecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no niestety ~100 to jest max co mogę poświęcić za mysze, i jak dobrze pójdzie to od kumpli w hurtowni uda mi sie wysępić tego A4techa w granicach 110 120 zeta , wiec microsoft odpada, logitech zresztą też , wiec pytałem was głównie jak sie pracuje na W.W. szczurach i czy warto ładowac w przyszłosci kase na szklanego pada w rodzaju ICEMAT'a .. dzięki wszystkim za pomoc, z resztą jesli chodzi o baterie to mam dostep u szwagra do zapupistej ladowary Saiteka , która ładuje bateryjki alkaliczne, i ostatnio po doladowaniu badziewnych Tesco za 2 zeta na A4techu rf315 ciagnie mi ponad 2 tydnie w normalnej pracy (po 12 godzin na dobe w programie graficznym) więc mój wybór ogranicza sie tylko do tych 3, a nie cytuje doplac pare zlotych i kup cos innego lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...