Skocz do zawartości
wróbel

sieć z neo....

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczne tak : mam zamiar założyć z kumplem sieć bezprzewodową tak by narazie móc sobie pograć(mieszkamy 2km od siebie).Co będziemy potrzebować do tego?I czy jeśli założe neostradę będe mógł podzielić ją na 3 osoby (z kumplem własnie tą bezprzewodową siecią oraz z sąsiadem kablem który pozostal w glebie po poprzedniej sieci :) Proszę o informację co będe potrzebował aby rozdzielić równo transfer na trzech oraz czy wogule da się stworzyć taką sieć. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To 50% odpowiedzi na pytanie :wink:.

Odpowiedź na drugie pytanie brzmi : Nie

Niestety ale neo ma to do siebie że nie można dzielić poza lokal kablem ani za pomocą WiFi. Jak masz ochotę na dzielenie to pozastaje Ci DSL bądź inny dostawca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzisz że Panowie z Tepsy się niedopatrzą?? Może i uda mu się to i tpsa nie doczepi się ale nie wiem czy warto ryzykować...

Jestem w sieci która nadaje tylko na WiFi i jakoś boją się zaryzykować neo na gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE wolno dzielic neostrady! A nawet jak podzielisz i to potem masz duze kary. Każdy użytkownik sieci bedzie musiał zapłacić trzykrotny abonament za każdy miesiąc używania neostrady!!! więc lepiej uważaj. KIedy Cie moga szczaic jak ci się np. coś popsuje lub bedziesz miał awarie lini i przyjadą do ciebie panowie serwisańci z alcatela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE wolno dzielic neostrady! A nawet jak podzielisz i to potem masz duze kary. Każdy użytkownik sieci bedzie musiał zapłacić trzykrotny abonament za każdy miesiąc używania neostrady!!! więc lepiej uważaj. KIedy Cie moga szczaic jak ci się np. coś popsuje lub bedziesz miał awarie lini i przyjadą do ciebie panowie serwisańci z alcatela.

byli u nas 4 razy i jakos mam neo i zadnych kar jeszcze nie placilem a kable widac :twisted: :twisted: jak na dłoni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi