madmax57 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zwracam się głównie do ludzi albo z Gorzowa Wielkopolskiego albo majacych doświadczenia z firma PC-Hadware 24 (Wyszynskiego 121A/3 Gorzów Wklp.) Mianowicie dziś dzień moj zasilacz zakupiony w PC-Hard 24 odmowil posluszenstwa (Tagan TG480-U01) stwierzdzilem ze trzeba by na gwarancje oddac no to telefon najpierw ten z faktury (niema takiego numeru) dobra moze zmienili mysle no to Kom ktorego kiedys zapisalem (poczta glosowa) pomyslalem zobacze na ich www o nowy numer telefonu kom - dzwonilem od 12 do 18 tak co 15 min caly czas ABONENT NIEDOSTEPNY juz niewiem czy oni wogole instanieja na maile nikt nieodpowiada Zeby wysłać zasilacz musze najpierw sie do nich dodzwonic i powiedziec im o co biega jak sie zachowuje itp no i do tego dowiedziec sie co zalaczyc w przesylce I tutaj zwracam sie z prozba do ludzi mieszkajacych w Gorzowie o zobaczenie czy na tej ulicy wogole oni sie znajduja ewentualny jakis aktualny ich numer telefonu itp PROSZE poradzenie co z tym fantem zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zagadaj z @Boyco na PW, bo on chyba jest z Gorzowa :) Sam w sumie też nie mam, aż tak daleko, ale brak środka lokomocji niestety uniemożliwia mi tam wyprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 madmax57 @ nie strasz mnie, bo tam kupiłem swojego Tagana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 niestety niestrasze normalnie 0 kontaktu tak jakby nieistnieli (fakt faktem ze mojego taganka pewnie da sie naprawic b orobi tylko zware po podlonczeniu do sieci ale wole miec gware i wogole) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Próbowałeś GG - ja jak kupowałem swój zasilacz to 2 razy się na gadu do nich odzywałem i mi facet pomógł jak miałem jakieś pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 nawet niewiedzialem ze maja GG ;/ jak mozesz to podaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 O cholera. Było na głównej stronie ich sklepu, ale już nie ma. Postaram się poszukać - może z kimś się skontaktujesz tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Niestety tak jak myslalem - 0 odzewu troche mnie to wnerwia ale poczeka mdo konca nastepnego tygodnia az Boyco da znac co ze sklepem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...