Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Yo Robie rewizje 2.0 mojego wc i w związku z tym mam jedno pytanko a mianowicie blok Orbital O2 którego posiadam strasznie się zabrudził śniedzią i innymi brudami od strony topu (plexy) więc chciałbym go wyczyścić. Ale tutaj mam pytanie gdy odkręcę tę plexę to czy ona np: może popękać przy odkręcaniu/przykręcaniu plexy albo blok przestanie być szczelny. Czy jednak mogę bez obaw go rozkręcić i wyczyścić. P.S. Czy bloki Orbital były klejone czy tylko przykręcane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Ja mam maze4 od DD i top sciagalem juz 3 razy. Nic mi nie popekalo a blok po skreceniu jest dalej szczelny. Trzeba by sie bardzo starac zeby uszkodzic oringa takim zabiegiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 oka dzięki trochę mnie uspokoiłeś ale poczekam jeszcze na komentarze innych userów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 trzeba być mną żeby rozwalić top bloku... a że mną nie jesteś więc nie masz się czym martwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 qurcze ale syf właśnie dorwałem się do bloku i on jest na jakieś dziwne śruby skręcony z początku myślałem że to są imbusy lecz to są jakieś śruby w kształcie gwiazdki :? (to mate wykombinował) nie wiecie czy np: w obi czy w ciastoramie śrubokręty na ten typ śrub są dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi_ Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 To pewnie Torx i raczej napewno dostaniesz srubokrety do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ostroznie z rozkrecaniem - moj nukleonjest skrecany i do tego wszystko ladnie posmarowane sylikonem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Troxow uzywa sie do rozkrecania telefonow komorkowych (konkretnie 6,7), mozesz spotkac cale zestawy lub odpowiednie rozmiary na allegro w dziale Telefony/akcesoria serwisowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 przy każdym rozkręceniu powinno sie wymienić oringa na nowego ale działa też na starym :) IMO lepiej dac nowy :) koszt 1-1.5 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...