Boyco Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Witam! Zakupiłem ostatnio ten coolerek w Siriusie i mam pewien problem. Mam platforme na Socket A i okazalo sie, że mocowanie nie ma gwintu na jedną srubę, tak wiec nie trzyma dobrze. Czy jest ty moze użytkownik tego coolera, który nie będzie go używał (socket A) - są to takie dwa mocowania - srebrne i niebieskie - identycznie wyglądają. Swoją prośbę kieruję do was Intelowców - bo do waszej platformy nie potrzebne jest to mocowanie. Najlepiej jakby osoba chcąca mi pomóc (o wielkim sercu :o ) była by ze szczecina lub gorzowa, wtedy odebrałbym osobiscie. W innym przypadku zobowiazuje sie pokryc koszt transportu. Sirius życzy sobie aby odeslac caly coolerek do nich... w ramach reklamacji. :roll: Pozdrawiam i z góry dzieki! Ps. moderatorów proszę o nie ruszanie tego postu, chociaż przez jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja mam takowe mocowania, tylko chwilowo mnie nie ma we Wrocławiu, a tam je zostawiłem. Będę tam jakoś niedługo, jeżeli poczekasz, to Ci je prześlę, tylko podaj na maila adres. Oczywiście pod warunkiem, że mi je odeślesz, jakbym się zdecydował kiedyś sprzedać Zalmana komuś z platformą AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 To może skontaktujemy sie osobiście, zadzwonił bym do ciebie jak mi podasz numer telefonu na prv. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dordzy Forumowicze prośba jak najbardziej dalej aktualna... Kolega "boy" się ze mną nie skontaktował mimo moich prób. Prosze o pomoc bo nadchodzą upalne dni :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Napisałem, że jak będę miał to dam znać. No i mam, daję znać. Prześlij mi adres na gg #1750308 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Toppic zamykamy a ja przy okazji chciałbym podziękować, za pomoc koledze Boy! Mocowania były mi bardzo potrzebne i tym wieksza jest wdzięczność z mojej strony. Forum udawadnia, że dzięki takim osobom, można tutaj liczyć nie tlko na dobre rady ale także na fizyczną pomoc. Jeszcze raz dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...