Skocz do zawartości
Boyco

Do użytkowników Zalmana 7000ACu - prośba!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zakupiłem ostatnio ten coolerek w Siriusie i mam pewien problem. Mam platforme na Socket A i okazalo sie, że mocowanie nie ma gwintu na jedną srubę, tak wiec nie trzyma dobrze.

Czy jest ty moze użytkownik tego coolera, który nie będzie go używał (socket A) - są to takie dwa mocowania - srebrne i niebieskie - identycznie wyglądają.

Swoją prośbę kieruję do was Intelowców - bo do waszej platformy nie potrzebne jest to mocowanie.

Najlepiej jakby osoba chcąca mi pomóc (o wielkim sercu :o ) była by ze szczecina lub gorzowa, wtedy odebrałbym osobiscie. W innym przypadku zobowiazuje sie pokryc koszt transportu.

Sirius życzy sobie aby odeslac caly coolerek do nich... w ramach reklamacji. :roll:

Pozdrawiam i z góry dzieki!

Ps. moderatorów proszę o nie ruszanie tego postu, chociaż przez jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takowe mocowania, tylko chwilowo mnie nie ma we Wrocławiu, a tam je zostawiłem. Będę tam jakoś niedługo, jeżeli poczekasz, to Ci je prześlę, tylko podaj na maila adres.

Oczywiście pod warunkiem, że mi je odeślesz, jakbym się zdecydował kiedyś sprzedać Zalmana komuś z platformą AMD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toppic zamykamy a ja przy okazji chciałbym podziękować, za pomoc koledze Boy! Mocowania były mi bardzo potrzebne i tym wieksza jest wdzięczność z mojej strony. Forum udawadnia, że dzięki takim osobom, można tutaj liczyć nie tlko na dobre rady ale także na fizyczną pomoc. Jeszcze raz dzieki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi