lubmich Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Co myślicie o tym zasilaczu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Dla mnie OK (szczególnie zatę cenę) W PL dostępny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 150 zł właśnie się zastanawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Co myślicie o tym zasilaczu??kiepskie parametry jak na 400W - po natezeniach dla +5 i +3.3 to blizej mu do 300W gora do 340W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czyżby??? http://allegro.pl/showitem.php?item=7047774 ja na allegro kupiłem Enermaxa 300W za 58 zlotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Tak czyli ten zasilacz za 150 nje jest wielką okazją ?? Musze coś znaleść sensownego ale nie za drogiego (jak zwykle deficyt :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Co myślicie o tym zasilaczu?? Na pierwszy rzut oka jak widzę takie zasłoniete wentylatory w zasilaczu to pierwsze co bym zrobił to to wyciął, toż to całkiem przepływ blokuje!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czyżby??? http://allegro.pl/showitem.php?item=7047774 cos cienki ten zasilacz ja za swojego dalem 180zl Macron MPT-400P 5V 35A 12V 15A 3,3 22A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 raczej cienkie parametry :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 raczej cienkie parametry :/ ktory ma slabe parametry ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czyżby??? http://allegro.pl/showitem.php?item=7047774 cos cienki ten zasilacz ja za swojego dalem 180zl Macron MPT-400P 5V 35A 12V 15A 3,3 22A To co polecasz może być słabszy ale przede wszystkim tańszy. Do czego jest napięcie 3,3 V (tu jest największa różnica w amperażu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 looknij tu http://www.mediatech.akw.com.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Wynegocjowałem 120 zł więc chyba skusze się na ten zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Wynegocjowałem 120 zł więc chyba skusze się na ten zasilacz. na ktory ?? ten z allegro czy na ten co ja podalem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 W sklepie raczej ciężko tyle wynegocjować :) Tamten mimo, że nie demon mocy powinien pociągnąć i tak sporą konfiguracje. Mam nadzieje, że nie przepłace za niego. (Aukcja jeszcze chwile trwa więc jeszcze się zastanawiam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Denerwuje mnie tylko to 15 A na 3.3 V - może to powodować jakieś kłopoty ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Przyłączam się do RaF'a. Dwa takie w akcji widziałem. I niezłe są. A przy okazji z gwarancją. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...