Blizzard Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Podczas odpalania programu internet explorer wyskakuje mi blad: Microsoft Visual C++ Runtime Library Program c:Progrm FilesInternet ExplorerIezplore.exe abnormal program termination wiec nie odpala mi przegladarki coz zrobic bez ponownej instalacji explorera (WIN XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 to bedzie głupia odpowiedz, ale... zainstaluj mozille allbo opere :) chociaz w tym przypadku instalacja samego ie nic pewnie nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 wczoraj instalowałem updaty do win xp (ze stronki MS), w sumie do IE było chyba ze 12 łat, może ściągnij se to i ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...