thuGG Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Sprawa jest taka, mam Abita NF7-S, stery 4.31 audio i nvMixer 1.0. Chcę podłączyć do frontowego kanału głośniczki komputerowe, natomiast do tylnego kanału chcę podłączyć wierzę, żeby sobie muzyki posłuchać. Problem w tym że ten kreator do ustawiania głośników robi mi z czterech głośników dzwięk przestrzenny, a to znaczy że z wieży leci przytłumiiony dzwięk, takie jakieś tło muzyczne, a ja chciałbym żeby tylny kanał był tylko klonem przedniego. Jest co prawda taka opcja w tym kreatorze, ale ona nic nie daje, wierza nadal gra cicho. Czy ktoś wie jak sklonować przedni kanał, może jakieś inne stery? Dodam że SB Live nigdy takich problemów nie miał, w Winampie tylny kanał był identyczny z przednim. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Może masz jakieś efekty dodane w zakładce Environment w panelu NvMixer. Też używam 4 głośników ale korzystam z driverków 3.75. Muczo lepszy dźwięk w foobarze i efekty w grach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...