yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 riker - ty aby normalny :?: IMO bierz wersję dla ludzi dorosłych a nie dla dzieci, chyba że takie choinki cię bawią i uważasz że warto za tę stertę śmieci dać 300zł. na giełdzie tweaka RIKER spyla takie po 430zł. w opisie aukcji kit wciska że DFI takie super, że przesiadł sie z abita i same "och ach" a jedzie na abicie :lol: niezły przewałek. Jakie 300 ?? Lan Party to 560PLN a Infinity 430 - różnica 130 PLN (jak sobie policzysz okrągłe kabelki 2xHDD+1xFDD i przedni panel - to różnica się niweluje ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vodoo Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Raczej 400zł za Infinity, 539zł LP 140zł piechotą nie chodzi :] pozdrawiam Sebastian p.s. Co do NB nie ma ktoś z was na zbyciu jakiegoś bloku ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 jak juz napisalem u mnie mozecie miec DFI Infinity po 415zl poza allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Raczej 400zł za Infinity, 539zł LP 140zł piechotą nie chodzi :] To podaj jeszcze gdzie są takie ceny ..., Co do tych 140 zł to weź łąskawie pod uwagę okrągłe kabelki itd ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vodoo Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Raczej 400zł za Infinity, 539zł LP 140zł piechotą nie chodzi :] To podaj jeszcze gdzie są takie ceny ..., Co do tych 140 zł to weź łąskawie pod uwagę okrągłe kabelki itd ... Ile razy mam jeszcze pisać, że nie wszyscy są w stanie zapłacić 140zł więcej zwłaszcza że często 400zł jest już ich maksymalnym wydatkiem. Czy świecące badziewnie wyglądające dodatki są mi potrzebne w OC i zamkniętej budzie ? Co do cen to LP jest w angeli za 539zł, a Infinity poszukaj na forum, ktoś nie dawno o niej pisał. pozdrawiam Sebasian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vodoo Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Raczej 400zł za Infinity, 539zł LP 140zł piechotą nie chodzi :] To podaj jeszcze gdzie są takie ceny ..., Co do tych 140 zł to weź łąskawie pod uwagę okrągłe kabelki itd ... Ile razy mam jeszcze pisać, że nie wszyscy są w stanie zapłacić 140zł więcej zwłaszcza że często 400zł jest już ich maksymalnym wydatkiem. Czy świecące badziewnie wyglądające dodatki są mi potrzebne w OC, po cholere mi szelki skoro mój komp wazy ponad 20KG i jest mało mobilny ? Co do cen to LP jest w angeli za 539zł, a Infinity poszukaj na forum, ktoś nie dawno o niej pisał. pozdrawiam Sebasian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 i jak sie ta historia skonczyla ja teraz LanParty biore za 490=]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Infinity 360 A LP 480 Nowe dane z PCP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jakies linki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 www.pcprojekt.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...