unitekk Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Zastanawiam sie nad WC z allegro, co wy na to ???? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28229960 czy może : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28038243 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 jak da mnie pierwsza propozycja wyglada ciekawiej :) wyglada na nukleona1 + kadet + mocna pompa ataman 306 - czyli calkiem niezle , spora ilosc dodatkow, niestey srednice weaza moga powodowac trudnosci z ulozeniem w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 hmmm z tego co pamietam to ktos tu na te ice rev2 narzekal, tylko kto to byl... poszukaj. Ten zestaw z nukleonem wyglada dosc kompletnie ale... drogi! Za te kase mozna spokojnie zlozyc cos lepszego np. Uriel/Frost, kadeciaka kupic samego albo na szrocie albo czysciutkiego na allegro, weze tez samemu znalezc (mniejszej srednicy, bo z tymi grzmotami to ciezko moglo by byc). Za 250 to bylby deal ale 350 to stanowczo za duzo... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A ja mam pytanie ... może głupie :lol: .... takie opatulenie pompki nie zaszkodzi jej przypadkiem. Ja rozumiem, że zachowanie takie daje bardzo dobre rezulaty jeśli chodzi o ciszę, ale przeciez ta pompka musi gdzieś odprowadzić ciepło, które wydziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 nie wiem ale moim zdaniem taka cieka warstwa gabki daje bardzo mizerne wygluszenie, co do wzrostu temperatury pewni w jakims stopu skroci, ale jesli pompa ma zywotnosc powiedzmy 3 lata non stop a o 10% skrocisz jej zywot to nie sadze zebys zauwazyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unitekk Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 hmm, może faktycznie tez z urielem jest lepszy. Duża jest różnica miedzy kadetem a rekordem ?? Juz napisałem maila z zapytaniem o to wszystko....dzieki za wskazówki... Jeszcze policze wszystko: pompka - 80zł + przeróbka i przesyłka (ok 100zł) blok - 80zł + przeróbka, polerka i przesyłka (ok 100zł) chłodnica - zależy mi na wyglądzie, jego poprzednie schodziły po ok 100zł, licze 80-90 bo w zestawie. Węże - hmmm pewnie z 5-7zł za metr. 3 m - 15zł zaciski, trójnik, opaski - nie wiem 20zł ?? razem mi wyszło 320zł + sporo roboty, z którą jak widze efekty na fotkach, sobie nie poradze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unitekk Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 :-( No i poszedł ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...