radosuaf Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jak w temacie. Nie natrafił ktoś w Internecie na jakowyś ciekawy konkursik? Byłbym zainteresowany :). Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No ja tez szukam własnie konkursu ale takiego ktorego nagroda jest radeon z 256MB ramu bo z 128 mnie nie urzadza. Dziekuje z góry..... hehehe tez sobie pozartowałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja mowie jak najbardziej powaznie, wiekszosc konkursow w necie jest USA and Canada only, wiec kiszka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jak bedzie konkurs chocby nawet tto i tak lepiej kupic bo masz b. male szanse ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jak w temacie. Nie natrafił ktoś w Internecie na jakowyś ciekawy konkursik? Byłbym zainteresowany :). Z góry dzięki.hehehhehe wyjątkowo wielki optymista z ciebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 No chyba, że mi ktoś ze Stejtsów przywiezie Logitechy Z-640 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...