Skocz do zawartości
pcmax

WYCENA

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o wycenienie takiego zestawu:

Procesor: AMD 2000+

plyta glowna: Asus VIA

ram: 256

k.graficzna: Radeon 9200SE

hdd: 80gb Samsung 7,200

monitor: lg 17" FLATRON

fdd: samsung

cd rom: 52X

system operacyjny: WIDNOWS XP HOME (oryginal)

czekam o jak najszybsza odpowiedz bo bede chcial chyba sprzedac takich z 5 zestawow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PCmax jeszcze jeden taki wybryk i naprawde sie pogniewamy :evil: zapominasz chyba gdzie jestes :!: Jesli masz zamiar w ten sposob odpowiadac na kazdy post to powiedz mi po co nowe watki zakladasz :?:

conf dla mnie wart jakies +-1600 pln jesli winda org zalezy jeszcze jakie mobo bo ram to pewnie noname

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie podobaja mi sie takie komisowe watki - ja rozumiem, zeby jakis mlodociany forumowicz radzil sie co kupic, ale kiedy czlowiek jest na tyle leniwy, ze zamiast popatrzec na allegro po cenach oczekuje tego od innych, to mnie wnerwia troszke.

moim zdaniem ten temat powinien byc albo w dziale gielda - 'propozycje cenowe na PW albo maila' albo na allegro.

dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam o jak najszybsza odpowiedz bo bede chcial chyba sprzedac takich z 5 zestawow

jesli nie wiesz jak wyceniac takie rzeczy to po prostu nie zajmuj sie komisem - takie jest moje prywatne zdanie

P.S. www.allegro.pl - w dziale komputery znajdziesz wszystkie potrzebne informacje co do aktualnych cen rynkowych. rzeczywiscie moze to zajac wiecej czasu niz zapytanie na forum ale nie od tego ono jest a przynajmniej nie ten dzial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutne minimum za taki konfig to 2000~2200 złotych tylko jedna sprawa co do hdd czy on ma 5400czy7200Rpm bo u mnie w sklepie moge ci sprzedać i taki i taki, te LG to tez jest kilka rodzaji i moze kosztowac od minimum 640zł do 770zł ja mam takie ceny więc absolutne minimum to 2000zł. A sprzęt nówka czy używany?

Ceny u mnie:

Procesor - 266zł

Ram(no name 400) - 190zł

Płyta (Abit KV7 kt400) - 299zł

Grafa (ATI 9200SE 64mb) - 199zł

Hdd (80GB samsung bez 8mb cache) - 290zł

Monitor (LG F700B) - 680zł

Flop (samsung ivory) - 30zł

Cd-Rom (LG x52 oem) - 65zł

Obódowa (350W Codegen) - 130zł

Windows XP Home - 420zł

razem = 2569zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutne minimum za taki konfig to 2000~2200 złotych tylko jedna sprawa co do hdd czy on ma 5400czy7200Rpm bo u mnie w sklepie moge ci sprzedać i taki i taki, te LG to tez jest kilka rodzaji i moze kosztowac od minimum 640zł do 770zł ja mam takie ceny więc absolutne minimum to 2000zł. A sprzęt nówka czy używany?
  • 7200 maja ze 2 miechy! sa na gwarancji!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj !

procek - 180zł

ram - 120zł

płyta - 100zł

k. graficzna - 150zł

dysk - 250zł

nie wiem co masz na myśli pisząc FLATRON jeśli to ten http://allegro.pl/show_item.php?item=28032883 to wart jest z 450zł

fdd - 20zł

cd-rom - 50zł

WXP - 300zł MAX !!!

1620zł

Nie wiem skąd jednemu z was wzieło się ponad 2tyś.

MAX 1700zł takie są realia !

pozdrawiam

Sebastian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy to nie jest malo za sprzet ktory jest z monitorem LG 17" FLATRON (absolutnie plaski kineskop) i windowsa XP oryginalnego z licencja???hmm

pcmax wiemy co to flatron :lol:

w komisie w zyciu tyle nie dostanie jesli mialbym tyle dawac za taki sprzet w komisie wolalbym do sklepu pojsc pewnie wiecej gwary by bylo a i jakies gratisy :> moje zdanie ktore powtarzam juz po raz chyba trzeci +-1600 no w porywach do 1700 pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj !

procek - 180zł

ram - 120zł

płyta - 100zł

k. graficzna - 150zł

dysk - 250zł

nie wiem co masz na myśli pisząc FLATRON jeśli to ten http://allegro.pl/show_item.php?item=28032883 to wart jest z 450zł

fdd - 20zł

cd-rom - 50zł

WXP - 300zł MAX !!!

1620zł  

Nie wiem skąd jednemu z was wzieło się ponad 2tyś.

MAX 1700zł takie są realia !

pozdrawiam

Sebastian

tak to ten monitor! hmm troszeczke niskie ceny!:

proc 180zl!??? monitor 450!??? a WINXP 300??? na allegro 400 stoja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie płytke na AUSIE KT 600 mu wyceniliście na 100zł ;-) to ja daje 2gie sto i mi taką załatwcie :D  

PLYTA ASUS A7V600-X VIA KT600 SocketA U/133 RAID SerialATA DDR400 Sound 6ch. USB 2.0 LAN ATX

Skąd mogłem wiedzieć, że to KT600 jak tu się wszystko co chwila zmienia. Dobra niech będzie za mobo 250zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi