KEILTNH Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no faktycznie dramat ale prosze nie obrazac 5700 :evil: bo to bardzo fajna karta !!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ej miszczu nam chodziło o ten model :lol: A 5700 fajna jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 to napisalem przeciez "no faktycznie dramat" i ze cala reszta 5700 sa fajne MISTRZU !!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Miszczu nie mówmy tak bo zaraz kłótnia tutaj przejdze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 MISTRZU ja nie mam ochoty na klotnie a pozatym to napewno nie jest miejsce na klotnie wiec daj spokoj poprostu calkowicie zle mnie zrozumiales i tyle KONIEC TEMATU .....i tak wszyscy wiemy ze 5700 sa bardzo fajne..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Moim zdaniem to jakaś porażka. Taka kasa za zwykłe GF 5700 no to jest duża przesada. A w skupie złomu też się wiele nie zarobi :Dpragne zauważyć że to napisał człowiek mający 5700 :D więc nie do innycch z pretensjami :P a co do chłodzenia to niewarto za taką cene. może lepszym rozwiązaniem będzie 2x 80mm wiatraczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 kamilwrc i KEILTNH - nudzi wam sie???? moze kto by na temat cos napisal, a to sie tylko gryziecie jak dzieci w przedszkolu :[ BTW. 5700 to i tak zlom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 genghiskhan a ty jaka masz karte ze tak szydzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ta z podpisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ta z podpisu :Da gdzie Ty tam karte widzisz??bo ja nie widze ;] @KEILTNH hmm ti4200 od leadteka 64mb i sie ladnie kreci:) napewno lepsze nic 5700 - a nie mow ze masz dx9 bo wydajnosc jak bys to wlaczyl bedzie gorsza niz na gf4 - ogolnie 5600/5700 to zlomy i trzeba to przyznac no chyba ze 5700 wersja ultra jakas dobrze podkrecona moze fiknac ti4600 + to ze ma dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Wywołałem niechcący burzę. Niestety karta GF 5700 z pasywnym chłodzeniem za taką kasę jest nieporozumieniem. Ja za swoją dałem 580zł ma ona standard zegary 425/550MHz. Zamiast standardowego chłodzenia zamontowałem golden orba za 20zł i na pamięciach pociety radiator od jakiegoś wzmacniacza. Wentyl w orbie jest puszczony na 1800RPM i jest niesłyszalny z 10cm. Jest i cicho i wydajnie a prawie dwa razy taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ale my się nie kłócimy. Ja tylko mówie żeby kłótnia z tematu o 5700le nie przeszła. KEILTNH troszke sie nie zrozumieliśmy ale chyba wszystko jest już git ;) genghiskhan : Czyli twierdzisz że far cry działa lepiej na 4 a stalker, hl2,doom będą działały lepiej na gf4 niż na 5700 ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ale my się nie kłócimy. Ja tylko mówie żeby kłótnia z tematu o 5700le nie przeszła. KEILTNH troszke sie nie zrozumieliśmy ale chyba wszystko jest już git ;) genghiskhan : Czyli twierdzisz że far cry działa lepiej na 4 a stalker, hl2,doom będą działały lepiej na gf4 niż na 5700 ?? :lol: a ten lol na koncu to co ma znaczyc??? uwazam ze lepiej na gf4 beda- z reszta zobacz na testy w temacie o doomie 3! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ale my się nie kłócimy. Ja tylko mówie żeby kłótnia z tematu o 5700le nie przeszła. KEILTNH troszke sie nie zrozumieliśmy ale chyba wszystko jest już git ;) genghiskhan : Czyli twierdzisz że far cry działa lepiej na 4 a stalker, hl2,doom będą działały lepiej na gf4 niż na 5700 ?? :lol: a ten lol na koncu to co ma znaczyc??? uwazam ze lepiej na gf4 beda- z reszta zobacz na testy w temacie o doomie 3! Ja też uważam że na gf4ti będą lepiej chodzić keiltnh daruj sobie 5700 nigdy nie była i nie będzie dobrą kartą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Niee nicc Zobaczymy co ten święty i wieczny gf4 pokaże (nic nie sugeruje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Niee nicc Zobaczymy co ten święty i wieczny gf4 pokaże (nic nie sugeruje). no widac sprawdza sie STARE ALE JARE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 power by amd ma na swoim gf4t 17000 punktów w 3smarku 2001 :lol: masz więcej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie Ale ludzie ile razy można powtarzać że 4200 będzie szybsze w 2001 ale ni 2003.I myślisz że jak ma 17k w 2001 czyli dx 8 to lepiej bedzie działało w dx9 ? (stalker itp ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 power by amd ma na swoim gf4t 17000 punktów w 3smarku 2001 :lol: masz więcej :wink: WOW. A w 3dmark 2003 do 2000 dobiłeś? :lol2: Popatrz tu: http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0LDY= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie Ale ludzie ile razy można powtarzać że 4200 będzie szybsze w 2001 ale ni 2003.I myślisz że jak ma 17k w 2001 czyli dx 8 to lepiej bedzie działało w dx9 ? (stalker itp ??) a Ty nie potrafisz zrozumiec ze lepiej gra bedzie chodzic tylko z efektami dx8 niz takie 5700 z wlaczonymi dx9 (do dx9 poprostu taka grafa jest za slaba) ile mozna gadac!!!! :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 A ty nie wiesz, że doom3 wykorzystuje szadery głownie do przyspieszenia wyświetlania grafiki? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Wystarczy powiedzieć raz. Przyjąłem coś jeszcze ? I 4 ti 4200 robi się przeszłością :P nowsze gry nie będą działały miodek (już mówie ze u mnie też bo zaraz jakieś tekściki będą leciały) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 power by amd ma na swoim gf4t 17000 punktów w 3smarku 2001 :lol: masz więcej :wink: WOW. A w 3dmark 2003 do 2000 dobiłeś? :lol2: Popatrz tu:http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0LDY= co ty pie...... :D to nie ja dobiłem i nie wiem ile POWER BY AMD miał punktów w 2003 wiem tylko że miał 17000 w 3dm2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Wystarczy powiedzieć raz. Przyjąłem coś jeszcze ? I 4 ti 4200 robi się przeszłością :P nowsze gry nie będą działały miodek (już mówie ze u mnie też bo zaraz jakieś tekściki będą leciały) wiem ze nie beda ale duza czesc gierek chodzi szybciej nadal na starym i mulowatym gf4ti niz na nowych wynalazkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Wystarczy powiedzieć raz. Przyjąłem coś jeszcze ? I 4 ti 4200 robi się przeszłością :P nowsze gry nie będą działały miodek (już mówie ze u mnie też bo zaraz jakieś tekściki będą leciały) jak już kolega napisał stare ale jare te dx9 w nowych FX to jest ściema totalna i tyle czy wy nic nie rozumiecie co się do was mówi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jasne ściema totalna a świstak zawija je w te sreberka. A może fx 5950 to też ściema ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie nie zrozumiałeś mnie mi chodzi o 5200 5500 itd to jest ściema i chwyt marketingowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 chłopaki dajcie spokój niech sobie żyje w swoim świcie. nie niszczmy chociać tematu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 chłopaki dajcie spokój niech sobie żyje w swoim świcie. nie niszczmy chociać tematu :wink: O dokładnie. btw. ładnie pamiątki skręciłeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 sam masz własny świat (w którym nie widzisz pentiuma oraz nv) Ja moge powiedzieć chodziaż że niektóre amd są szybsze od pentiumów ale tobie i tak zaraz coś nie będzie pasowało. Szoda gadki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...