LordRene_PL Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Czy Orbital O3 schlodzi bartona z podpisu?? Mam mozliwosc dostac go za male pieniadze, ale nie wiem czy bedzie dobry na mojego proca. Jak nie on to co innego polecacie, cos niedrogiego. Mialem robic wlasny blok ale klopoty kolegi w pracy uniemozliwiaja to. I jeszcze jedno. nie zalezy mi na jakiejs super wydajnosci, kompa ma byc poprostu cichy. Znajomy mowil ze nawet O2 by wystarczyl. Prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a czemu ma nie starczyc???? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 jak bedziesz mial czym ochłodzic wode ponizej 32'C to spokojnie wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...