thomson Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 cze pytanko jest taki gdzie w necie mozna znaleźc muzyke w formacie AC-3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 No właśnie, ja też chcę nie dawno fundnąłem sobie niezłe kino domowe i oprócz filmu muzy bym też posłuchał :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 kurde nikt nie wie ? :( załamany jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Muzyka AC3.... hmmm na plytach DVD.... proponuje wybrac sie na zakupy... ;) Powodzenia! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Muzyka AC3.... hmmm na plytach DVD.... proponuje wybrac sie na zakupy... ;) Powodzenia! :D na cd-kach tez jest w ac-3; ale słyszałem że jest cos takiego w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 na cd-kach tez jest w ac-3; ale słyszałem że jest cos takiego w sieci Hmm.. pierwsze slysze, zeby na CD-Audio byla muzyka w formacie AC3. Tam jest zapisana w PCM (2 kanaly), a nie w AC3 (5+1). To znaczaca roznica! AC3 to dosc duze pliki... nie wydaje mi sie aby moglu byc popularne w sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 być może się mylę - dlatego pytam-mimo wszystko dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 sa tez plytki DVD Audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 a ja mam az cale 9 kawalkow w ac3 na dysku ;) i zajmuja 101 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a ja mam az cale 9 kawalkow w ac3 na dysku ;) i zajmuja 101 MB dobre i 9, można to gdzieś ściągnąć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a ja mam az cale 9 kawalkow w ac3 na dysku ;) i zajmuja 101 MB dobre i 9, można to gdzieś ściągnąć :?:no mozesz obadac jakie bedziesz mial transfery 217.144.197.92 port:21 ac3/ac3 z tym ze niektore kawalki sa z plyty od sterowniko sb live! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 dzięki popróbuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Hmm.. pierwsze slysze, zeby na CD-Audio byla muzyka w formacie AC3. Tam jest zapisana w PCM (2 kanaly), a nie w AC3 (5+1). To znaczaca roznica! AC3 to dosc duze pliki... nie wydaje mi sie aby moglu byc popularne w sieci... Owszem na zwyklych plytach mozna miec AC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Chwila moment sekund piec i znalazlem http://www.kellyindustries.com/diy_5_1.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Chwila moment sekund piec i znalazlem http://www.kellyindustries.com/diy_5_1.html :)Mam pytanko, może i głupie ale zassałem sobie te muzykę w formacie AC3 ale sęk w tym że nie wiem w czym to otworzyć (rozszerzenie tych plików to też .ac3) do tego ściągłem jeszcze pliki wav i też z ac3 tylko winamp nie chce odtwarzać mi tych wav'ów :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Foobar :) potrafi ( wersja special , albo normal z pluginem jak wgrasz ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Czy o to ci chodzi: http://mp3.wp.pl/p/programy/sciagnij/386.html jeśli tak to teraz skąd mam plugina do niego zassać by mi te pliki odtwarzał :?: a pozatym zna ktoś jakies inne player'y do tych celów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 http://www.foobar2000.org/download.html chodzi o wersje special . POzatym draznia mnie pytania a skad , albo czy sa inne playery . Masz net to szukaj . Ja mam ci szukac linkow ?? I jeszcze jedno ja tez sie w to nie bawilem , ale jeszcze zobaczylbym ze programy typu power dvd nie lykaja tego . KOlejna sprawy czy chcesz zeby dekodowal to amplituner czy karta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Nie wściekaj się tak odrazu :evil: wersję standard znalazłem wcześniej niż ty tego posta tu zostawiłeś, a zapytałem się tylko na wszelki wypadek gdybym sobie nie znalazł a i tak ten foodbar special mi tego nie odtwarza wyskakuje konsola z takim komunikatem: INFO (CORE) : startup time: 571 ms ERROR (CORE) : Failed to load DLL: foo_wma.dll, reason: Unable to load dll. INFO (CORE) : opening file for playback : INFO (CORE) : location: "file://D:Przestrzenny dźwiękDolby Digital AC3 filessymbolic_universe_44k_256kbps.ac3" (0) ERROR (foo_output_std) : MMSYSTEM032 Określony format nie może być przetłumaczony ani obsługiwany. Zastosuj funkcję Zdolności w celu przejrzenia obsługiwanych formatów. dałem link wcześniej skąd te pliki zassałem, mozesz sprawdzić że to nie działa :x KOlejna sprawy czy chcesz zeby dekodowal to amplituner czy karta:?: :?: :?: nie kumam chodzi ci o to że ma to ten player dekodować czy sama karta muzyczna? jeśli tak to wszystko jedno mi co, byle by te pliki dało się odtwarzać więc są jakieś inne player'y do tego celu? aha, te pliki wav'e też się nie da odtwarzać, te same piski co w winampie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 MI w foobarze wave ( DD i DTS nie chodzi , natomiast AC-3 dziala . Pozatym nie bardzo rozumiemjak to zrobiles ze plik ac-3 chxce ci otworzyc wtyczka do WMA . Jak instalowales tego foobara zaznaczyles wogule zeby wtyczka do ac-3 sie zaintalowala ??? . I jeszcze jedno z tego co czytalem na tej stronie , to oni radza wypalac to na plyte i uzywac w DVD playerach . Do winampa tez chyba byla wtyczka ac-3 ale nie jestem pewien . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 madia player odtwarza ale trzeba miec dekodery ac3 zainstalowane - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak instalowales tego foobara zaznaczyles wogule zeby wtyczka do ac-3 sie zaintalowala ???Pewnie że zaznaczyłem :evil: Ale zrobiłem tak jak radził S.Youth, czyli zainstalowałem AC3Filter 0.70b no i te pliki ac3 mogę już przesłuchiwać w Media Player Classic natomiast te wave nie działają, jak puszczam to słychać takie jakby piski pewno też trza do tego jakiegoś kodeka :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...