boros.olcha Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 poszukuję sterowników do A-TREND ATC7460M, zintegrowana grafika i dzwięk, do grafiki znalazłem nie moge tylko dzwięku zainstalować, nie znam modelu karty dźwiękowej wiem tylko że to codek AC97, może ktoś zna jakiś program do identyfikacji kart dzwiękowych, wtedy to jak będę już miał model to sobie ściągnę, albo jeżeli ktoś ma taką płytę to niech się podzieli jaka w niej jest ta karta zintegrowana ,proszę o pomoc bo w necie nie ma za dużo info o niej a siedzę już 10 godzin nad nią,DZIĘKI :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Odszukaj na płycie ten kodek (scalaczek wielkości 8x8mm) i zobacz co jest na nim napisane, następnie wpisz to w googlach. W szufladzie mam taką płytę na i810 Aopen (micro-atx) i w moim przypadku ten kodek to AD1881. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boros.olcha Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 dzięki za odpowiedz, nadal szukam i napewno mi to się przyda, jest sposób na jeszcze lepsze zlokalizowanie tego kodeka a mianowicie zainstalowałem lina AUROXA i wszystko wykrył, to jeden sposób a drugi to (myślałem że win xp sobie z tym nie poradzi)zainstalowałem też windowsa xp professional i nie uwierzycie też wykrył wszystko pięknie, JEST DZWIĘ I GRAFIKA( no i dziwnie że poleciał xp na tym kompie) kompa miałem zrobić siostrzeńcowi, więc się bedzie cieszył, MIMO TO NADAL PRZYDAŁYBY SIĘ ORYGINALNE STERY, DZIĘKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgrałem sterowniki do dźwkęku z CD od tej mojej płytki (A-Open) na i810, spróbuj może zadziałają u Ciebie pod Win98SE: http://www.wsinf.edu.pl/~leszek/Sound_8X0_...W98SE&W2000.zip (3.05MB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boros.olcha Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 już ciągnę te stery i sprubuję, DZIEKI KOLEGO ZA FATYGĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...