Skocz do zawartości
boros.olcha

poszukuję sterowników do A-TREND ATC7460M, INTEL 810

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuję sterowników do A-TREND ATC7460M, zintegrowana grafika i dzwięk, do grafiki znalazłem nie moge tylko dzwięku zainstalować, nie znam modelu karty dźwiękowej wiem tylko że to codek AC97, może ktoś zna jakiś program do identyfikacji kart dzwiękowych, wtedy to jak będę już miał model to sobie ściągnę, albo jeżeli ktoś ma taką płytę to niech się podzieli jaka w niej jest ta karta zintegrowana ,proszę o pomoc bo w necie nie ma za dużo info o niej a siedzę już 10 godzin nad nią,DZIĘKI :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedz, nadal szukam i napewno mi to się przyda, jest sposób na jeszcze lepsze zlokalizowanie tego kodeka a mianowicie zainstalowałem lina AUROXA i wszystko wykrył, to jeden sposób a drugi to (myślałem że win xp sobie z tym nie poradzi)zainstalowałem też windowsa xp professional i nie uwierzycie też wykrył wszystko pięknie, JEST DZWIĘ I GRAFIKA( no i dziwnie że poleciał xp na tym kompie) kompa miałem zrobić siostrzeńcowi, więc się bedzie cieszył, MIMO TO NADAL PRZYDAŁYBY SIĘ ORYGINALNE STERY,

DZIĘKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...