walet007 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Drukarka ta stała długo nieużywana z tuszek kolorowym, było go połowę. Teraz chcę z niej korzystać a tu nic nie drukuje przeczyściłem dysze, ale to nic nie dało. Drukuje tylko jakieś paseczki, co to może być ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 wstaw kartridze do jakiegos pojemnika nawet z woda i zobacz po jakims czasie czy bedzie drukowac ok, bo dysze sa male i jest ich duuzo i mogles wszystkiego super nie doczyscisc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtor Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zgadzam sie. Sam mam identyczna drukare, tez nie chciala drukowac, przeczyscilem najpierw cartridge alkoholem, potem do wody na jakis czas... i smiga. Tylko nie wiem czemu drukuje zamiast niebieskiego na zielono... a raczej na turkusowo. Czy to mozliwe, zeby przy napelnianiu niebieski tusz sie z lekka z zoltym zmieszal? Bo wszystko na to wskazuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...