Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 My tu adresy sobie wpisujemy zeby kalkulatorek doszedl , a co bedzie jak przyjda sprawdzic orginalnosc ich produktow? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 hehehe przeca mogles zdawac to na Mozilli pod linuxem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Może ktoś dać odpowiedzi do testu bo nie che mi sie czytać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D.Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D.Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D. To dał byś odpowiedzi jakie dałeś bo mi sie nie che siedziec ze słowniekiem :P Błagam zależy mi na kalkulatorku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Otóż wyjaśniam do końca - kalkulator dostałem po ukończeniu kursu podanego na początku topicu. Scyzoryk dostałem, bo byłem w pierwszej setce osób, które zdały egzamin. Było to już w polskim "oddziale" MałegoMiękkiego. Adresik do polskiej strony z kursami (trzeba się wcześniej zarejestrować w usłudze .NET Passport) http://www.microsoft.com/poland/oem/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Trzeba było odrazu do polskiego linka dawać :P bo mi nie che sie słownika instalować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Oto co dzis otrzymalem od Billa :D :D :D : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Właśnie zdałem oba egzaminy. Mam pytanie - po jakim czasie dostaliście te certyfikaty ?? (bo na gadżetach mi nie zalezy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja zdalem 18 kwietnia, dzis dostalem to poczta...ale zadnego "certyfikatu" nie bylo oprocz czegos takiego o wymiarach wizytowki: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja dzis dostalem poczta taka wizytowke i... breloczek :D. Wartosc 50 centow =]. Fajna rzecz, mam nadzieje ze jeszcze trwa to zapisywanie, zapisze cala rodzinke (mialem tak przedtem ale mi sie nie chcialo wkoncu=]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Właśnie zdałem oba egzaminy. Mam pytanie - po jakim czasie dostaliście te certyfikaty ?? (bo na gadżetach mi nie zalezy) "certyfikat" to chyba trzeba sobie samemu wydrukować - pokazuje się on-line po zdaniu testu. Wczoraj też dostałem paczke z "hameryki", z breloczkiem, ma on jedną wadę te śrubki są ostre i będą darły kieszenie. Ale najlepsza jest naklejka na spodniej stonie metalowego pudełka: MADE IN CHINA :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nieeee, certyfikaty przychodzą. Zajmuje im to nawet 3 miechy, ale przychodzą.... Ja sam najpierw dostałem karkulator z wizytówką, a dopiero później sam certyfikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ten kalkulator to pewnie jak windows - co chwile sie zacinac bedzie :lol: zreszta kurs na sprzedawce micro$hitu - big lol i jeszcze ta "wizytowka" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...