Skocz do zawartości
Mutos

Prezent od Billa Gatesa

Rekomendowane odpowiedzi

Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D.Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D.Zdalem!!!! :) Narazie tylko na siwebie nioedlugo leci stary i matka :). W miejscu firma wpisalem ------- chyba zle ;/ ;). A ulice bez śąćę itd ;]. Czekam na liczydlo :D.

To dał byś odpowiedzi jakie dałeś bo mi sie nie che siedziec ze słowniekiem :P Błagam zależy mi na kalkulatorku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż wyjaśniam do końca - kalkulator dostałem po ukończeniu kursu podanego na początku topicu.

Scyzoryk dostałem, bo byłem w pierwszej setce osób, które zdały egzamin. Było to już w polskim "oddziale" MałegoMiękkiego. Adresik do polskiej strony z kursami (trzeba się wcześniej zarejestrować w usłudze .NET Passport) http://www.microsoft.com/poland/oem/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzis dostalem poczta taka wizytowke i... breloczek :D. Wartosc 50 centow =]. Fajna rzecz, mam nadzieje ze jeszcze trwa to zapisywanie, zapisze cala rodzinke

(mialem tak przedtem ale mi sie nie chcialo wkoncu=])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zdałem oba egzaminy.

Mam pytanie - po jakim czasie dostaliście te certyfikaty ?? (bo na gadżetach mi nie zalezy)

"certyfikat" to chyba trzeba sobie samemu wydrukować - pokazuje się on-line po zdaniu testu.

Wczoraj też dostałem paczke z "hameryki", z breloczkiem, ma on jedną wadę te śrubki są ostre i będą darły kieszenie.

Ale najlepsza jest naklejka na spodniej stonie metalowego pudełka: MADE IN CHINA :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi