AndyN Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czy ten wątek na sens? I tak "każda pliszka swój ogonek chwali" A wątków tego typu było w hooy na tym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czy ten wątek na sens? I tak "każda pliszka swój ogonek chwali" A wątków tego typu było w hooy na tym forum Głupie pytanie... Inteligentni ludzie nie wypowiadają się w miejscu gdzie uważają że nie ma to sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Czy ten wątek na sens? I tak "każda pliszka swój ogonek chwali" A wątków tego typu było w hooy na tym forum Głupie pytanie... Inteligentni ludzie nie wypowiadają się w miejscu gdzie uważają że nie ma to sensu... A jaka jest wartość merytoryczna tych wypowiedzi? Może wystarczy przejrzeć forum i przeczytać wątki już istniejące? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja Was ludzie nie rozumiem z tymi tekstami o problemach z nforce2 :evil: Ja mam tylko jedno zdanie na ten temat: "Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek od spódnicy" A co do samego A7N8X to nie powiem, są lepsze MoBo na NF2 do OC. Ale znajdźcie stabilniejszą i mniej problemową..... 8) Rapra, w pierwszym punkcie sie z Tobą zgodzę - brak dodatkowego zasilania +12V to jednak wada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Elo, Hanu! :) Chyba wywołasz małą burzę .... :D Po raz kolejny topic "moja płyta jest lepsza od płyty kolegi" się zrobi ... Sugeruję osobom od niedawna zarejestrowanym na forum przejrzenie topików istniejących a później dopiero zakładanie nowych. Płyty z nForce2 na rynku są od grubo ponad roku, więc topików tego typu już było wiele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Burzy nie zamierzam wywoływac, a daję jedynie do myslenia IMHO topik do zamknięcia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...