elh Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Wydaje mi sie ze topic juz kiedys byl, ale nijak nie moge znalezc. Tak czy inaczej to bylo dawno i nieprawda w koncu jestesmy juz w Unii. Tak wiec, gdy przywoze sprzet z zagranicy to moge jeszcze dostac zwrot VATu? Jakies dokumenty trzeba, ile moge tego sprzetu przywiezc? Pozdrawiam, elh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 No mnie też to ciekawi. Jak sądzicie --- > za jaką cene można kupić dobrego kompa za granicą i czy nie ma problemów z przewożeniem. Ile może kosztować używany sprzęt i gdzie najlepiej jechać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Powiem tyle - w Holandi sie nie oplaca. Chyba, ze jakies peryferia na promocji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Mi w gruncie rzeczy nie o to czy sie oplaca, a oplaca sie raczej bo mozna Radeona 9800 Pro kupic w Anglii bez problemu za 100 funtow. Ale wydaje mi sie, ze mozliwy jest zwrot VAT co czynilo by cala zabawe jeszcze atrakcyjniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 A co myślicie o Niemczech? Wybieram się tam za jakiś tydzień, a mam w planach kupno płyty z prockiem. Opłaca się? Jeśli tak to zna ktoś jakieś dobre sklepy w Berlinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no lukałem ostatnio na niemieckie sklepy i po przeliczeniu ojro to w cale te ceny nie sa takie super ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 http://elcheapo.nl/ - wyszukiwarka do najtanszych zakupow w Holandi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Heh w sobotę wyjeżdżam do Belgii potem do Francji, jest tam coś ciekawego do kupienia :?: Chodzi mi głównie o WC, ale do kompa tez bym coś kupił, lub jakies akcesoria typu, głośniki, aparaty cyfrowe, kamerki itp. :) Zna może ktoś dobre sklepy komputerowe, najlepiej w Belgii :) Z góry dzięki :!: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Jedno co ostatnio sobie wyczytalem ze EU to wspolna strefa VAT wiec zwrotow nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...