ET Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam. Mam problem. Otóż poniższa konfiguracja do tej pory działała na zasilaczu DEER 400W. Niestety po włożeniu tunera tv Aver Media TV Phone 98 w/vcr przy starcie kompa jest czarny ekran i tylko wentylatorki na chipsecie i w zasilaczu się kręcą, ale nic poza tym :cry: . Wydaje mi się że to zasilacz jest już za słaby. Czy ktoś z forum mógłby mi polecić zasilacz który by pociągnął mojego kompa ?? Może któs ma podobną konfigurację do mojej. Procek - 2 Athlony Xp 1800+ przerobione na Athlony Mp 2700+ (L5 mod + drut mod) Płyta gł. - Gigabyte GA-7DPXDW-P Karta dźw. - Sound Blaster Live 5.1 Pamięć - 512 MB DDR 333 MHz Karta graf. - GeForce 2 Quadro MXR 32MB SDRAM TV-out (podkręcona) Dyski - 2 Maxtory 80GB 8 MB Cache w RAID 0 Napędy optyczne - DVD LG 12x + nagrywarka TEAC 16x (niedługo może nagrywarka DVD) Napędy taśmowe - HP COLORADO 8GBi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 jak masz mozliwosc to pozycz od kogos i przetestuj to na porzadnym zasilaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ET Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Niestety nie mam takiej możliwości. Większość osób które znam mają albo jakiegoś codegena, feela lub tracera, a tych zasiłek wolałbym do kompa nie wkładać :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Skad jestes?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ET Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Jestem z Wrocławia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0n Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja przy troszke wiekszej ilości urzadzeń połączyłem dwie 360 - mniejszy koszt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja przy troszke wiekszej ilości urzadzeń połączyłem dwie 360 - mniejszy koszt JAK ?? PLZ koniecznie napisz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ET Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja przy troszke wiekszej ilości urzadzeń połączyłem dwie 360 - mniejszy koszt JAK ?? PLZ koniecznie napisz !!! Zerknij na to :D http://moded-kompz.net/?name=Mods&id=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0n Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Zerknij na to :D http://moded-kompz.net/?name=Mods&id=2 Właśnie z tego opisu korzystałem Tr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ET Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Tr0n mam już dwa zasilacze 400w. Podpowiedz mi jak je podłączyć. Jeśli dobrze rozumuję to jeden zasilacz do mobo a drugi do napędów tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie chce pisac nowego topiku dlatego przyłanczam sie do pytania jaki zasilacz. Config jak nizej poza tym ze juz na dniach bedzie radeon9800se@pro. Niestety mam tylko 150zł i z tego co widze to chyba najlepszym wyborem bedzie modecom 350GTF? Zalezy mi zeby pociagnęła zasilka config chociaz bez o/c jak bedzie pozniej kasa to sie zmieni na cos ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0n Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ET - tak jeden zasilacz do mobo , a drugi poszedł na dyski, zasilacze połączone poprzez wtyczke molex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Marcin5611 zerknij na taki zasilacz http://sklep.benchmark.pl/pelny_12153.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ja polecam jeszcze HIPER power 350W czyli nic innego jak TOP POWER za 130zł idzie kupic chocby w www.barwkomp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...