Skocz do zawartości
ET

Jaki zasilacz do takiej konfiguracji ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem. Otóż poniższa konfiguracja do tej pory działała na zasilaczu DEER 400W. Niestety po włożeniu tunera tv Aver Media TV Phone 98 w/vcr przy starcie kompa jest czarny ekran i tylko wentylatorki na chipsecie i w zasilaczu się kręcą, ale nic poza tym :cry: . Wydaje mi się że to zasilacz jest już za słaby. Czy ktoś z forum mógłby mi polecić zasilacz który by pociągnął mojego kompa ?? Może któs ma podobną konfigurację do mojej.

Procek - 2 Athlony Xp 1800+ przerobione na Athlony Mp 2700+ (L5 mod + drut mod)

Płyta gł. - Gigabyte GA-7DPXDW-P

Karta dźw. - Sound Blaster Live 5.1

Pamięć - 512 MB DDR 333 MHz

Karta graf. - GeForce 2 Quadro MXR 32MB SDRAM TV-out (podkręcona)

Dyski - 2 Maxtory 80GB 8 MB Cache w RAID 0

Napędy optyczne - DVD LG 12x + nagrywarka TEAC 16x (niedługo może nagrywarka DVD)

Napędy taśmowe - HP COLORADO 8GBi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce pisac nowego topiku dlatego przyłanczam sie do pytania jaki zasilacz.

Config jak nizej poza tym ze juz na dniach bedzie radeon9800se@pro.

Niestety mam tylko 150zł i z tego co widze to chyba najlepszym wyborem bedzie modecom 350GTF?

Zalezy mi zeby pociagnęła zasilka config chociaz bez o/c jak bedzie pozniej kasa to sie zmieni na cos ciekawszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi