Gość hydro2 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Mam taka plyte i zasilacz 300W Feel + sprzet jak w podpisie i teraz poradzcie mi jakie najlepsze napiecie ustawic na wszystko i na ile najwiecej podkrece.Bede dzwieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 zmierz napiecia miernikiem, podkrec, znowu zmierz, znowu podkrec ... nie jestesmy w stanie przewidziec do ilu podkrecisz i jakie napiecie na procku dasz .. to juz musisz zobaczyc sam .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obrobkareczna Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 hydro2: a jak ci sie sprawuje ten zasilacz? bez problemu ciągnie ten config ? bo ja mam 250 feela i chce zmienic karte na 9600pro i nie wiem czy uciągnie, czy nie spale niczego.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 obrobkareczna: imho powinienes dodac zasilacz ok 200W o ile nie zmienic na 350. plyte i cdrom podepnij pod jeden a hdd i karte pod drugi i powinno byc ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 mój feel 300W umarł na na tym co w podpisie na 10-200@1,85 spalił sie ale nie pociągnł nc za zoba także z twoją grafiką to uważaj ( do spalenia potrzebował pare minut bo testowałem wtedy pamieci co kupiłem czy biegaja na 400 i lipsztyk miałem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Narazie dalem go na 2600 ale wiecej nie idzie bo zasilacz kiszka ale narazie mi sie dobrze sprawuje.Zaraz sprobuje zrobic tak jak mowicie :) Mimo wszystko dzieki,pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Feel Feelowi nierówny, spotkałem się osobiście z 3 wersjami - ja mam tą najcięższą z bebechami Fortrona. Te najtańsze (montowane kiedyś w obudowach ModeCom) są gorsze od Codegenów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Feel Feelowi nierówny, spotkałem się osobiście z 3 wersjami - ja mam tą najcięższą z bebechami Fortrona. Te najtańsze (montowane kiedyś w obudowach ModeCom) są gorsze od Codegenów ja mam taki i patrz co ciągnie w podpisie :D - jakiś super egzemplarz mi się trafił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...