Skocz do zawartości
Gość hydro2

Epox 8RDA3I (nVidia nForce2 Ultra 400) a zasilacz Fell 300W

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taka plyte i zasilacz 300W Feel + sprzet jak w podpisie i teraz poradzcie mi jakie najlepsze napiecie ustawic na wszystko i na ile najwiecej podkrece.Bede dzwieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmierz napiecia miernikiem, podkrec, znowu zmierz, znowu podkrec ... nie jestesmy w stanie przewidziec do ilu podkrecisz i jakie napiecie na procku dasz .. to juz musisz zobaczyc sam ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój feel 300W umarł na na tym co w podpisie na 10-200@1,85 spalił sie ale nie pociągnł nc za zoba także z twoją grafiką to uważaj ( do spalenia potrzebował pare minut bo testowałem wtedy pamieci co kupiłem czy biegaja na 400 i lipsztyk miałem )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie dalem go na 2600 ale wiecej nie idzie bo zasilacz kiszka ale narazie mi sie dobrze sprawuje.Zaraz sprobuje zrobic tak jak mowicie :) Mimo wszystko dzieki,pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feel Feelowi nierówny, spotkałem się osobiście z 3 wersjami - ja mam tą najcięższą z bebechami Fortrona. Te najtańsze (montowane kiedyś w obudowach ModeCom) są gorsze od Codegenów  

ja mam taki i patrz co ciągnie w podpisie :D - jakiś super egzemplarz mi się trafił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...