Skocz do zawartości
mars77

Kingstony 1GB(2x512)3200AK2 pod AMD

Rekomendowane odpowiedzi

dobre beda pod Abita NF7-S rev2.0 i Bartona@3200+?

Ciezko dostac bez "A" teraz a jestem ciekaw czy mozna je troche podkrecic(bez szalenstw i modow) na niskich "tajmingach"

wie ktos moze tez na jakich sa kosciach i co mozna z nich wycisnac teoretycznie

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie to powinny isc do 220 CL2 6-3-2 ale:

- pamieci na winbondach CH-5 to loteria jesli idzie o OC

- 512MB moduly potrafia robic niezle cyrki na NF7

Po prostu dopuki nie sprawdzisz to nic nie bedziesz wiedzial

Upadate:

Troche sie rozpedzilem, zakladam ze mowiles o kosciach HyperX, jak mowisz o zwyklych to raczej zapomnij o ostrych timingach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie miec i sobie potestowac 1GB w dualu ale gdzie-nie mam takiej mozliwosci-moze ktos robi to czesciej w serwisie albo w sklepie i wie ktore najczesciej odmawiaja a ktore najrzadziej sie krzacza.ja mialem Twinmosy2x256,bylo mi za malo i chcialem Duala 2x512-teraz mam Geile UPL500MHz ale one to raczej do Intela sa i myslalem zeby zmienic na te HyperX 400MHz bo ludzie chwala-to pytam:-))

Ogolnie sam nie wiem jakie beda dobre dla mnie,zaraz ktos wyskoczy z WinbondamiBH5-ktorych raczej dostac juz nie mozna:-)

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie miec i sobie potestowac 1GB w dualu ale gdzie-nie mam takiej mozliwosci-moze ktos robi to czesciej w serwisie albo w sklepie i wie ktore najczesciej odmawiaja a ktore najrzadziej sie krzacza.ja mialem Twinmosy2x256,bylo mi za malo i chcialem Duala 2x512-teraz mam Geile UPL500MHz ale one to raczej do Intela sa i myslalem zeby zmienic na te HyperX 400MHz bo ludzie chwala-to pytam:-))

Ogolnie sam nie wiem jakie beda dobre dla mnie,zaraz ktos wyskoczy z WinbondamiBH5-ktorych raczej dostac juz nie mozna:-)

pozdr

Hehehe... ludzie chwala KHX 3200 bo one byly na BH-5 :D, te 3200A sa juz na CH-5 i nie tak dobrze sie kreca jak wczesniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi