Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jeżeli chce się sciagnac jakiś tam plik na jakiejs tam stronie niby trzeba sie zgodzic na scaigniecie jakiegos tam pliq a moj młodszy brat KLINĄŁ YES!! cos czarno widze!! pewnie to jakis wirus!! co mam zrobic ?? jak to skasowac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 masz na mysli dialer, lub cos ale powitalna ikonka ze sex stronki ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 mam na mysli strone z serialami.. naraie nic nie zauwazylem ...ale pewnie jakis trojan... nie wiem czy moge adres podać ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 jesli tak , to I jakies antywirusowym przelec, noi druga sprawa moze byc pomocny spybot v1.3; jesli to nie pomoze to experymentuj w procesach wylaczajac i obserwujac, kiedy zniknie magiczna ikonka..pozniej tylko odszukac odnosnik odpalajacy:) , pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Albo jeszcze Ad-Aware go badnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 hmm zanim napisalem pierwszego posta odpalilem adawaray spyboty i wszystko inne zeskanowałem etc. Teraz mi cos wykry ł norton ale nie potrafi skasowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 zobacz co siedzi w autostarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Sprawdź tą stronę: skaner.mks.com.pl Skaner antivirus on-line... Pomaga w takich wypadkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zeskanuj skanerem OnLine MKSVIR http://bezpieczenstwo.onet.pl/skaner.html nastepnie Ad-Aware. Proponuje tez zainstalowac PopUpCop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...