Marcin_gps Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tak sie akurat sklada, ze mam do [gluteus maximus] jakosc obrazu na swoim "emiksie" i zastanawialem sie jakby to zmienic. Mialem juz sterowniki od Omegi w trybie Quality, ale czy jest jakis sposob zeby jeszcze bardziej poprawic jakosc obrazu??? Z gory dzieki za odpowiedzi PS Tylko mi nie mowcie, zebym kupil cos lepszego, bo gdybym mial kaske to juz dawno bym smigal na jakims Radku 8500 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Na zakładce NVIEW poszukaj opcji ustawienia kolorów, a tam głębia kolorów na max. Możesz też pomieszać innymi ustawieniami, które tam znajdziesz (kontrast, jasność itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Tak sie akurat sklada, ze mam do [gluteus maximus] jakosc obrazu na swoim "emiksie" i zastanawialem sie jakby to zmienic...w bardzo prosty spoosob ;) usuwajac filtry dolnoprzepustowe zerknij np tu: http://www.aci.pl/~norton/zts.php?txt=filtry http://www.aci.pl/~norton/zts.php?txt=faq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 dzieki za linka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 czy to jest sprawdzony sposob? czy ktos to robil? jakie sa efekty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 glebia kolorow ciut dala, ale to nie jest to :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 czy to jest sprawdzony sposob? czy ktos to robil? jakie sa efekty? Ja to robiłem, w moim wykonaniu wyglądało to następująco: http://www.wsinf.edu.pl/~leszek/przerobka_..._karty_graf.txt http://www.wsinf.edu.pl/~leszek/przerobka_..._karty_graf.jpg Pierwszy raz coś takiego zrobiłem kilka lat temu na jakimś tanim S3, później na voodoo3, a w ub. roku na tym co w opisie. Powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 oplaca sie to zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 najlepiej sobie kupić okulary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 hahahahaha :twisted: okulary juz nosze ale pytam sie ciagle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja sie z grafa i schematem wybieram do znajomego elektronika :) nie bede sie sam grzebal, dam pole do popisu profesjonaliscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 juz to robilem, jak sie ma odpowiednio cienki drut (moze byc ostateczsnie ata 100) i dobra lutownice i odsysarke to sie to latwo robi... pod warunkiem ze ma sie stabilna reke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 a ja nie mam ani odpowiedniego drutu, ani odsysarki, ani stabilnej reki, wiec wole sie udac do fachowca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ja znam super sposob na taki problem. Isc sie napic piwa i nie szukac sobie klopotow. Jak mialbym tyle grzebac dla uzyskania 0,000001 % lepszego obrazu to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jak to bedzie taka mala poprawa to sobie nie bede d@#$ zawracal myslalem, ze z 10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Jesli roznica jest taka jak pokazano na: http://www.aci.pl/~norton/zts.php?txt=filtry to moim skromnym zdaniem jest to o wiele wiec niz 10%. Oczywiscie, jesli to prawda. A tak nawiasem to jakie sa wady wyrzucania tego filtra? Bedzie tam cos na mnie promieniowalao czy co? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Bedzie tam cos na mnie promieniowalao czy co? ;)Zwiększy się nieznacznie poziom zakłóceń elektromagnetycznych emitowanych przez komputer, np. mogą pojawić się (u siebie tego nie zauważyłem) zakłócenia w odbiorze RTV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...