PITer Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 witam mam jakiegos starego matroxa na PCI chyba 4MB, sam nie wiem i nie znam modelu karty czy mogl by ktos pomoc rozszyfrowac? potrzebuje sterowniki w XP nie ma. oznaczenia na Chipie: MATROX MGA POWER GRAPHICS IS-ATHENA-R1 9440KK011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Matrox Milenium G100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Matrox Milenium G100 Niestety nie, juz znamlazłem w koncu :) http://www.yjfy.com/oldhard/video/MATROX.htm karta nazywa sie Impression Plus 2MB Vram :) Ciekawe jak bedzie smigala w połączeniu z Prescottem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 tak z ciekawosci jak oblukasz jak ona chodzi walnij cośna forum .... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 hehe odpal 3dmarka 2001 ;) moze w konc ktos bedzie mial gorsza grafe odemnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 hehe odpal 3dmarka 2001 ;) moze w konc ktos bedzie mial gorsza grafe odemnie :D A jaka masz? Niestety nie moge znalesc sterów do XP :( mam tylko to NT ale moze beda dzialac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie odpali marka, ta karta dobrze jeśli jakikolwiek DX obsłuży :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 nie odpali marka, ta karta dobrze jeśli jakikolwiek DX obsłuży :)Pozatym aby 3dm wystatował karta musi mieć przynajmniej 16mb a tu jest raptem 2mb :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...