Gość NoNam3 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam Prcesor AMD ATH.XP Barton2600+OEM Karta Graficzna to GeForce fx 5700 128 ... czy mozecie mi doradzic jaka plyte glowna kupic do tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 a ile chcesz na to wydać kasy i czy bedziesz kręcił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoNam3 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 kolo 400-450 zł .... narazie niebede krecil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jeżeli chcesz max stabiloności za cenę gorszego OC, to Asus A7N8X Deluxe - jest tym, czego szukasz. Jeżeli zaś chciałbyś w przyszłości trochę pokręcić, to bezkompromisową pod tym względem płytą jest ABIT NF7-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieńki Bolek Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Takie pytanie nitro nie związane z tym tematem. Jak udało ci się podkręcić tego athlona przy napięciu poniżej deafultowego 1.6 ? Ja mam takiego samego i nawet tą samą płytę i u mnie chodzi na 1.65. A przy okazji tak zapytam jak się płytka sprawuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...