arczi_86 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 cze mam takie pytanko czy mogłby mi ktos przesłać na maila artur2833@interia.pl oprogramoanie do motoroli c550 zgory dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jeśli chodzi Ci o programy do kompa do obsługi fona to 7 post od góry w linku, który dałem. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=660...r=asc&&start=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellfreezer Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Oprogramowanie swoją drogą ale najwarzniejszy jest OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...