Skocz do zawartości
Gość

Samsung SGH-X600 vs SE T630

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawialem sie nad T610 i X600.

Oba sa swietne. Po analizie testowo-cenowej wybralem T610.

Bedziesz zadowolony obojetnie jakiego wyboru dokonasz.

Jedynie na wielki plus w SE moge podac konfigurowalnosc wygladu wyswietlacza. Od tapet, poprzez wygaszacze, CALE MOTYWY (jak w windowsie) oraz motywy razem z dzwiekami (np. taki fajny "pulp fiction" - tapeta z glownymi bohaterami filmu, kolorki w stylu czarno bialym, do tego dzwiek dzwonka z filmu oraz wygaszacz ekranu - po prostu wszystko w jednym pliczku).

W X600 jest natomiast lepszy aparat fotograficzny.

Jakosc wyswietlanego obrazu jest chyba jednakowo zaj*****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam X600, niedlugo bede kupowal podczerwien do komputera zebym mogl zdjecia pozgrywac z niego..miesci sie na nim ponad 100 zdjec w rozdz.640x480 w najwyzszej jakosci..w nizszej nie robilem wiec nie wiem ile sie miesci..ale nawet na ekranie telefonu widac jakie piekne robi foty..i ten zoom..nie przycina sie kamerka tak jak w innych telefonach w trybie nocnym i dziennym(porownujac do siemensa mc60 ktorego mialem wczesniej), telefon bardzo fajny..tylko nie wiem czy ma klienta e-mail..nie moglem sie tego doszukac i jak mozna z niego wyslac e-maila w postacii mmsa czyli zdjecia bo chcialem przeslac sobie na maila i zobaczyc jak wyglada przykladowe zdjecie jesli ktos jeszcze ma tego fona niech mi podpowie na priva bo nie chcialbym zasmiecac topicu..jesli jakies pyttania macie do mnie to prosze pytac..z checia odpowiem jesli bede wiedzial jak pomoc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi