fireblade3 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jest problem - "kolezanka" zgubila pierscionek zareczynowy z jakimstam brylancikiem. Ogolna wartosc nie jest gigantyczna (kilkaset zl to moze nie jest jakis gigantyczny majatek) ale wartosc sentymentalna gigantyczna. Stalo sie to podczas wyrywania pola marchewek :). I teraz pytanie czy istnieje wykrywacz metalu reagujacy na srebro (nie koniecznie tylko na srebro moze tez na inne - jak znajdziemy pare gwozdzi przy okazji to nic sie nie stanie). I ew czy ktos z lubelskiego dysponuje czyms takim i moglby odplatnie/badz nie :) wypozyczyc. Jest to dla mnie bardzo wazne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 W marchewki z brylantem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 heh troche dziwne - brylant oprawiony w serbro - no ale te marchewki mnie rozbily ;) generalnie to pisze ten ot bo sie nie poglem powsztrzymac - nie znma sie na wykrywaczach :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 :) widze ze motyw sie podoba - ale ot jest powazny problem... Oj co to byl za kamien to nie wiem ;) - wiem ze istotne jest znalezenie go. Juz wiem ze istnieja wykrywacze ktore pipaja na srebro ;) - ale teraz szuakm kogos w lubelskim kto moze pozyczyc mi taki :) (zaplace - moge wynajac czlowieka z wykrywaczem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...