MaKaR Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ludzie póżcie mam płyte ecesa na której mam proka 1800+ nie moge zmienić mnożnika bo nie wiem gdzie i co moshna zrobić by wykrywało go normalnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 pare postow juz o tym bylo szukaj BTW przestaw magistrale ze 100 na 133 i bedzie cool 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 sory a mógł byś mi powiedzieć gdzie to sie robi na płytcie ecsa k7vta3 bo nie mam pojęcia a nie umiem dobrze bawić sie w biosie dzięki za poprzednie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 sory a mógł byś mi powiedzieć gdzie to sie robi na płytcie ecsa k7vta3 bo nie mam pojęcia a nie umiem dobrze bawić sie w biosie dzięki za poprzednie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 obok gniazd pamięci jest zworka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 sory a mógł byś mi powiedzieć gdzie to sie robi na płytcie ecsa k7vta3 bo nie mam pojęcia a nie umiem dobrze bawić sie w biosie dzięki za poprzednie :) szczerze mowiac nie wiem jak na tej plycie ale przewaznie sie to robi albo zworka na plycie albo w opcjach frequency/voltages w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 a ja proponuje po prostu zajrzec do instrukcji obslugi plyty glownej, bo rzeczywiscie trzeba przestawic fsb 100 -> 133... ps. ale narod polski nie lubi czytac instrukcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 pare postow juz o tym bylo szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...