krzysiek487 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Mam zainstalowanego The Bat! 2.11 i od 3 dni program nie potrafi odebrać poczty z moich skrzynek pocztowych (mam na Interii, Onecie i o2.pl). W Centrum połączeń pokazuje mi nawet, żę mam np. 3 nowe widomości, jednak połączenie z serwerem za pomocą protokołu POP3 zostaje przerwane, w efekcie czego nie odbieram poczty. Z wysyłaniem poczty jest wszystko w porządku(SMTP+autoryzacja). Maile dochodzą. Reinstalowałem już Nietoperza i nawet instalowałem wersję 1.62i - bez rezultatów, dalej nie odbiera mi poczty. Kożystałem nawet z przywracania systemu(mam XP Pro). System przeskanowany NAV'em oraz Ad-aware. Narazie kożystam ze skrzynki on-line, ale to ne jest to co misie lubią najbardziej. Jestem w sieci lokalnej WLAN, wszystkie inne programy działają mi bez problemu, mam firewall'a, ale nawet jak go wyłączę to nic się nie dzieje. Nie mam już pojęcia co to może być :( Z góry wszystkim dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Też uzywam The Bat 2.11 i łącze się poprzez WLAN. Zdarza się, ze ma problemy z połaczeniem się z serwerem :evil: .Czasem pomaga sprawdzanie każdego z kont pocztowych osobno :lol: Problemem może byc zbyt duża ilośc kont pocztowych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Problem może jednak wynika ze złej konfiguracji, braku certyfikatów bądź odpowiednich ustawień autoryzacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...