Skocz do zawartości
krzysiek487

The Bat! nie odbiera poczty :/

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zainstalowanego The Bat! 2.11 i od 3 dni program nie potrafi odebrać poczty z moich skrzynek pocztowych (mam na Interii, Onecie i o2.pl). W Centrum połączeń pokazuje mi nawet, żę mam np. 3 nowe widomości, jednak połączenie z serwerem za pomocą protokołu POP3 zostaje przerwane, w efekcie czego nie odbieram poczty.

Z wysyłaniem poczty jest wszystko w porządku(SMTP+autoryzacja). Maile dochodzą.

Reinstalowałem już Nietoperza i nawet instalowałem wersję 1.62i - bez rezultatów, dalej nie odbiera mi poczty.

Kożystałem nawet z przywracania systemu(mam XP Pro). System przeskanowany NAV'em oraz Ad-aware.

Narazie kożystam ze skrzynki on-line, ale to ne jest to co misie lubią najbardziej.

Jestem w sieci lokalnej WLAN, wszystkie inne programy działają mi bez problemu, mam firewall'a, ale nawet jak go wyłączę to nic się nie dzieje.

Nie mam już pojęcia co to może być :( Z góry wszystkim dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też uzywam The Bat 2.11 i łącze się poprzez WLAN. Zdarza się, ze ma problemy z połaczeniem się z serwerem :evil: .Czasem pomaga sprawdzanie każdego z kont pocztowych osobno :lol: Problemem może byc zbyt duża ilośc kont pocztowych :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi