noone010 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam, Chcialbym skontaktowac sie z administratorem, jednak nie wiem kto nim jest... czy moglibyscie mi pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wejdz sobie na grupy i zobacz kto jezd kim :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone010 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wejdz sobie na grupy i zobacz kto jezd kim :!:wszedlem na grupy i nadal nie wiem... poniewaz nie ma tam sekcji Administratorzy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ale jaja chopie to co Ty tu robisz???? Zobacz na stronie Tweaka.pl kto tu rządzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wy sie nie smiejcie bo jak bana dostawalem to pisze zeby sie skontaktowac a wtedy nie ma dostepu nawet i jak sie nie ma znajomosci to nawet nie wiadomo czasem za co sie leci( ale przewaznie wiadomo bo moderzy sa na tyle mili ze pisza o co chodzi ) ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam, Chcialbym skontaktowac sie z administratorem, jednak nie wiem kto nim jest... czy moglibyscie mi pomoc? M.in. ParanoiK, więc daj sobie spokój, OhMyGod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 czy moglibyscie mi pomoc?tylko lekarz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...