tomekchri3 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Bez podkręcania mojego procesora dźwięk chodzi bez zarzutów ( mam dźwięk zintegrowany Realtek AC'97 Audio ) . Niestety kiedy zaczynam się bawić w podkręcanie FSB to po restarcie nie mam dźwięku i nie moge go w żaden sposób zainstalować. Proszę o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jeśli masz blokadę PCI/AGP to ją włącz i ustaw na stałe na 33Mhz dla PCI i 66Mhz dla AGP. A jeśli ta płyta takiej blokady nie ma, to to jest przyczyną zanikania dźwięku raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 to pewnie dlatego ze twoja pplyta nie ma blokady PCI/AGP :) heh kiedy to pisalem jeszcze nie bylo wczesniejszej wiadomosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ta opcja nazywa się "AGP/PCI/SRC Frequency (Mhz)" i ma być ustawiona na 66/33/100. Wtedy musi być dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekchri3 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Mogę podnisc tylko fsb bez zmieny AGP i PCI ale jak komp sie uruchomi to za kazdym razem musze wlaczyc dzwiek w menadzerze i wtedy si ale to jest troche wkurzajace ze musze po kazdym uruchomieniu to robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...