agunniun Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Zainspirowany wypowiedzia redaktora serwisu Tweak.pl, szanownego Liska z recenzji Athlona 1600+ dotyczacej odblokowania mnoznika athlonaXP na starych plytach:"Podejrzewam, że można spróbować połączyć mostki L1 pozostawiając ostatni piąty otwarty (. I I I I :) co powinno dać możliwość manipulowania mnożnikami do 12,5x" Popelniam pytanie: Czy komus sie to udalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 upraszam posiadacza nicku "tomasir" o odczekanie kilku dni zanim zakonczy temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 upraszam posiadacza nicku "tomasir" o odczekanie kilku dni zanim zakonczy temat.Tak dla szczegółów ja nie jestem moderatorem :P i nie mogę zamykać tematów więc kierujesz prośbę nei do tej osoby co trzeba! Sporo osób odblokowało już swoje xp. Wystarczy poszukać i napewno znajdziesz ("szukaj") A temat któryś z moderatoró zamknął bo był już mnóstwo razy poruszany.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agunniun Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 a, to bez urazy. Co do metody z mostkami nie-L1, to uwazam ze jest ryzykowna, dlatego usilnie probuje sie dowiedziec czy przypuszczenie Liska, ze bycmoze uda sie odblokowac w ograniczonym zakresie mnoznik laczac cztery z pieciu mostkow L1, znalazlo potwierdzenie w praktyce lub teorii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...