GuC!o^ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 co myślicie o tej gierce ? ( dla niewtajemniczonych jest to gierka pokroju micromachines , czy trackmania ) mi osobiście nie przypadła do gustu a to za sprawą modelu jazdy ( żeby zepsuć model jazdy w takiej gierce to trzeba być miszczem ) a także zupełnie idiotycznej kamery ! ( ale to już sami musicie zobaczyć )moim zdaniem nie dorównuje do pięt trackmanii... jak by co to daje linka do demka 8) http://www.gamershell.com/download_6531.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bórdel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Grałem w Full RIP 50 MB (torrent roxx) Dałbym ocene hm.. -8437437/10 DNO i tyle Jak można zrobić taką gre i jeszcze ją wydać? -------------------------------- a TAK Bo jestem wybredny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 jesteś nowy.... jeżeli nie chcesz mieć problemów to przeczytaj Regulamin :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherub Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 gierka jak dla mnie jest wypupista ze tak powiem najlepiej jednak gra sie z kumplami lacznie juz 2 dni spedzilismy z kumplami sciagajac sie, strzelajac i krzyczac z emocji ;) zeby jednak wygodnie sie gralo najlepiej zaopatrzyc sie w PAD'y ostatnio gralismy we 3ech (wszyscy na PAD'ach) no i zabawa byla niesamowita :wink: ze swojej strony POLECAM :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Gierka jest spoko tak jak powiedzial kolego powyżej najlepiej gra sie we dwoje. Całkiem przyjemnie się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 To to wyszło na kompy? :D Mam tą gierkę na ps2 i powiem że gra jest krótka ale całkiem przyjemnie można spędzić te parę godzin przed tv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...