Skocz do zawartości
JarenicK

Karta TV - jaką kupic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę kupic kartę TV która przy odpowiednim oprogramowaniu pozwoli na ogladanie canal+

Jaką możecie mi polecić?

nie wiem jakiego softu uzywasz ale pod Borgiem TV nie dziala wieksza czesc nowszych tunerow z chipsetem conexa i innych

Wlasciwie jedyna opcja jest starszy chipset 787 montowany np; w leadteku 2000 deluxe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C+ można odkodować na każdym tunerze ze sterami WDM 9czyli w zasadzie na KAŻDYM).

8O 8O 8O co do za stery?

Gdzie je można dorwać?

Skoro mozna za pomocą tych sterów rozkodować C+ na każdej nowej karcie to i z Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert Edition nie było by problemów??

A miał ktoś doświadczenie z WinFaste Deluxe i Expert - duża jest róznica w jakości i możliwościach zgrywania na dysk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C+ można odkodować na każdym tunerze ze sterami WDM 9czyli w zasadzie na KAŻDYM).

8O 8O 8O co do za stery?

Gdzie je można dorwać?

Skoro mozna za pomocą tych sterów rozkodować C+ na każdej nowej karcie to i z Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert Edition nie było by problemów??

A miał ktoś doświadczenie z WinFaste Deluxe i Expert - duża jest róznica w jakości i możliwościach zgrywania na dysk?

Ja mam właśnie Experta i oglądam sobie C+ :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

radosuaf na tym forum co podałeś najbliższy jest nick Radosław, ale jego posty nic nie mówią. Poza tym jest wiele radko-podobnych więc powiedz coś więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi