Q Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Muszę sobie kupić nowy telefon (w promocji u operatora) i nie wiem co lepsze: 66oo z O.S. i wymiennymi kartami pamieci czy K7ooi z radiem,32MB na mp3. Który telefon <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Jak myślicie? UPDATE: SonyEricsson K7ooi Nokia 66oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jak nie bedziesz sie bawil aplikacjami na symbiana, to oprocz mmc to 6600 nic wiecej nie ma do zaoferowania od k700i Ja bym sie jeszcze zastanowil nad SX1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 SX1 nie wyglada jak telefon. Te klawisze po bokach to zgroza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Napisz czego oczekujesz od nowego telefonu, bo każdy ma inne potrzeby. Ja bym wybrał SX1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 CZemu wszyscy sie upieraja przy tym SX1??? Jak bym miał wybierac z tych dwoch telefonow to wzioł bym Sony Ericssona V700i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 oczywiscie ze 6600 jestem jego posiadaczem i jestem bardzo zadowlony,oprocz bat ok 2 dni nokia to nokia,wiecej akcesori,a symbian daje ci nieograniczone mozliwosci,mp3 kompas tysiace gierek i mase innych aplikacji no i karty pamieci 32 mb to masz 9 mp3 no a jak wgrasz kilka themsow i gir to masz miejsca na max 5 mp3 tos posuchał :) sx1-tez rulez ale jak dlamnie zbyt ekstrawagancki wyglad PS NIE PISZ 66oo TYLKO 6600 BO JAK KTOS BEDZIE SZUKAL TO NIEZNAJDZIE TEGO TOPIKU I BEDZIE ZAKLADAL KOLEJNY I JUZ MAMY BAŁAGAN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 sory ale nie rozumiem stwierdzenia NOKIA to NOKIA ;) wiecej akcesorii chyba zadna firma nie przebije SE w ilosci dostepnych akcesorii to telefonow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 oczywiscie ze 6600 jestem jego posiadaczem i jestem bardzo zadowlony,oprocz bat ok 2 dni nokia to nokia,wiecej akcesori,a symbian daje ci nieograniczone mozliwosci,mp3 kompas tysiace gierek i mase innych aplikacji no i karty pamieci 32 mb to masz 9 mp3 no a jak wgrasz kilka themsow i gir to masz miejsca na max 5 mp3 tos posuchał :) sx1-tez rulez ale jak dlamnie zbyt ekstrawagancki wyglad PS NIE PISZ 66oo TYLKO 6600 BO JAK KTOS BEDZIE SZUKAL TO NIEZNAJDZIE TEGO TOPIKU I BEDZIE ZAKLADAL KOLEJNY I JUZ MAMY BAŁAGAN :) Można wsadzić kartę o większej pojemności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ok ale to tandetne menu nigdy nie przebije symbiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Gry z N-gage działają na 6600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 niektore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 niektoreczemu nie które? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ok ale to tandetne menu nigdy nie przebije symbiana ty mi tu nie mow "tandeta", bo to mi sie wlasnie z nokia kojarzy. a jak lubisz symbiana to sobie p900 zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 N6600 albo SX1 .... PS: symbian to podstawa :D:D:D PS2: Nokia 7650 RuLeZzzz :D:D:D Symbain RULEZzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 niektoreczemu nie które?niekiedy sa jakies przeklamania w grafice, dzwieku lub gra wolno dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 osobiście bym wybrał soniaka tylko że ja uwzględniam takie dodatki jak mp3, radio, foto w moim przypadku to jedyny wybór a co do opini nokia to nokia to jest totalny bezsens, akcesorii do nokii wcale nie jest więcej, tylko że są trochę bardziej dostępniejsze ze względu na X% ludzisków ktorzy nokie uważają za jedyny rozsądny wybór :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NExik Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Symbian... ma moc... kupisz sam zoabczysz.. nie bedizesz chial odlozyc telefonu ja pierwszy 2 miechy z 7650 chodzilme jak w transie.:D:D:D a jak jeszce amsz ryczalt an GPRS to ejstes w niebie.:D:D:D:D Pozdrowka.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Na symbianie mozna sobie ustawic nowy punkt dostepu ktory bedzie korzystal z internetu poprzez mroutera (pc suite) w komputerze, tylko wystarczy miec BT klasy 1 w kompie 100m i masz w calym domie dostep do netu na komorce. Cytryna, 6600 tez moze odtwarzac mp3, fotki robi, a radio mozna miec w zestawie sluchawkowym za ~20zl, w se tez trzeba podlanczac zestaw hf tylko po to zeby dzialal jako antena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 tylko że na nokii ile masz miejsca na ewentualne mp3 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 na telefonie ~6mb, a na mmc do 1024mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlo_dy Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A w pudelku dostajesz 32 megowa karte mmc :) czyli tez pare mp3ojek sie zmiesci :) Niestety 6600 nie posiada wbudowanego glosniczka stereo.... ;( to chyba jej najwieksza wada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 faktycznie ... zapomniałem o mmc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A w pudelku dostajesz 32 megowa karte mmc :) czyli tez pare mp3ojek sie zmiesci :) Niestety 6600 nie posiada wbudowanego glosniczka stereo.... ;( to chyba jej najwieksza wada :( A ogg troszke wiecej sie zmiesci o tej samej jakosci, ale fakt faktem na glosniczku mono to i tak zadna rewelacjia niestety, jeszcze jest duzym minusem powolne menu, ale moze poprawili to w najnowszym firmware... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...