Skocz do zawartości
axl2000

potrzebny zasilacz do zestawu, prosze o pomoc nie znam sie..

Rekomendowane odpowiedzi

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11083 - mysle o tym lub jakims MODECOMIE co Wy na to ?

a2500+@3200-3400+

512ddr 400mhz

soltek 75frn2-l

hdd seagate 40gb sb live 5.1

R9600pro

dvd+rw

myslicie ze ten "cziftek" ;) pociagnie to?

jesli macier jakies uwagi prosze podajcie mi jakies zasilki do MAX (MAX!) 180zl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety musze kupic nowa obudowe, cooler na proca (Coolermaster AERO 7 Lite lub +) i zasilacz i musze wyrobić sie w 500zl i nie ma bata ze wiecej...

Obudowa - ~200zl

Zasilacz max 180zl

Cooler ~100-120zl

myślisz normlanie jak ruski , nie po ludzku a nie lepiej odrazu obudowe z zasilaczem porzadnym?? luknij to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6067 z chiefteciem 360W , mozesz poszukac cos jeszcze tanszego a cooler to kupisz za 80-90zł porzadny a jak nie bedziesz bardzo krecil to za 40zł styknie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam zamiar kupić tego Chieftec'a 360 W bo obecnie jade na Codegen 250 W ale muszę Wam powiedzieć że jest naprawde miodzio. Kocham go ale ma już wiek emerytalny i wiadoma sprawa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli ktos poleca obudowy @ll in one to chetnie kupie bo 440zl to w sumie duzo ale jesli bede mial czyjas opinie/rekomendacje tej obudowy to z checia kupie...a co do krecenia proca to z 2500 chce 3400 i na tym koniec krecenia :) A znajomek chłodzi 4300xp (mocno podkrecony 2500 na bodajze abit nf7s) coolerem Coolermaster Aero7+ i ma w stresie 59C wiec wydaje mi sie ze do 3200-3400 Aero7 Lite by stykał, do tego podoba mi sio optycznie i cenowo i czytalem bardzo pochlebne opinie, 2500+ chłodzil w stresie do 42C ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli ktos poleca obudowy @ll in one to chetnie kupie bo 440zl to w sumie duzo ale jesli bede mial czyjas opinie/rekomendacje tej obudowy to z checia kupie...a co do krecenia proca to z 2500 chce 3400 i na tym koniec krecenia :) A znajomek chłodzi 4300xp (mocno podkrecony 2500 na bodajze abit nf7s) coolerem Coolermaster Aero7+ i ma w stresie 59C wiec wydaje mi sie ze do 3200-3400 Aero7 Lite by stykał, do tego podoba mi sio optycznie i cenowo i czytalem bardzo pochlebne opinie, 2500+ chłodzil w stresie do 42C ;)

rekomendacje i opinie masz na stronie pod kazda buda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi