Skocz do zawartości
Sawicki

Jacy bedziemy kiedy juz beda dzieci i zona?!

Rekomendowane odpowiedzi

hah ja mam problem z glowy moja panna sie niechce zemna orzenic bo twierdzi ze jestem poje*** a dzieci i tak nie lubie bo za bardzo sie dra i robia za duzy mentlik:)

jeju - bachory - jak ja nie trawie tego bueeeeeeee,muuuueee chlip chlip :evil: - ale wiem ze tez taki bylem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

no i do tego wpiep**** by ci sie do sypialni... darly morde w nocy ble przjeebane a jak juz podrosna to pewnie beda bardziej walniete niz my teraz wiec na cholere komu dzieci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i do tego wpiep**** by ci sie do sypialni... darly morde w nocy ble przjeebane a jak juz podrosna to pewnie beda bardziej walniete niz my teraz wiec na cholere komu dzieci :)

masz racje oj masz "kocie glosy" nocy a potem wpady do sypialni w czasie akcji lozkowych... jaki stres 8O Teraz to przynajmniej mozna niezaleznie od pory i nic nie piszczy...no moze poza akademickim,starym lozkiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam ;] Rwij się na AIX'a odrazu ;]

hmm wiesz co pogrzebalam troche w tym temacie AIX'owskim i powiem ci ze moze warto sie pobawic tym bardziej,ze nowy system IBM eServer moze obslugiwac polaczone systemy Linux'a i AIX5L w logicznych partycjach :D ciekawe ciekawe tym bardziej ze maniakalnego komputerowca brak w domu przez dwa dnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

masz racje oj masz "kocie glosy" nocy a potem wpady do sypialni w czasie akcji lozkowych... jaki stres 8O Teraz to przynajmniej mozna niezaleznie od pory i nic nie piszczy...no moze poza akademickim,starym lozkiem :D

Nakrycie rodzicow na czyms takim moglo by zjechac psychike dziecka:) co on by sobie pomyslal... potem by mial uraz do takich rzeczy:) jaki to fart ze jestem jeszcze w miare mlody i nie mysle o zadnej rodzinie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi