slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jak w temacie wiem ze ta płytka ma kt133 wiec nie obsluguje magistrali 133 ale co by było jakby wsadzic ten procek do takiej płytki powinien ruszyc z magistralą 100 czyli na 1000 czy w ogole bo mam okazje kupic tanio a1333 ale gosc ma wlasnie tego abita kt7 i twierdzi ze procek jest sprawny i ze dostał go od kogos za przysługę i chce sprzedac ale u niego na płycie nie moze sprawdzic bo nie startuje a ja tez nie mam mozliwosci sprawdzenia u siebie na moim sprzecie o gosc mieszka daleko ode mnie i pytanie czy w ogole powinien wystartowac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 u znajomego na tej płytce poszedł a1400, ale nie obyło sie bez update`u BIOS, podbniez jest to konieczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 tak ale to pewnie był a1400 na magistrali 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 co jest chłopaki nie chcecie pomóc koledze bo trafił okazje to nie fair Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 po zamalowaniu mostków na tym 1333 i ustawieniu mnożnika na >12 będziesz mógł odpalić na 1300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 jak w temacie wiem ze ta płytka ma kt133 wiec nie obsluguje magistrali 133 ale co by było jakby wsadzic ten procek do takiej płytki powinien ruszyc z magistralą 100 czyli na 1000 czy w ogole bo mam okazje kupic tanio a1333 ale gosc ma wlasnie tego abita kt7 i twierdzi ze procek jest sprawny i ze dostał go od kogos za przysługę i chce sprzedac ale u niego na płycie nie moze sprawdzic bo nie startuje a ja tez nie mam mozliwosci sprawdzenia u siebie na moim sprzecie o gosc mieszka daleko ode mnie i pytanie czy w ogole powinien wystartowac ??? Czyżby ten z allegro??? Sam się nad tym zastanawiałem ale nawet teraz nie mógłbym go w kompie sprawdzić po pamięci spalone...Ale cena była atrakcyjna. Teraz już chyba po aukcji.(ciekawe za ile poszedł :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 ktos kupił za 237 szkoda gadac a na benchmarku ostatnio był a1200 z wentylkiem za 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...