krzypaw Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Tak jak w temacie, wybieram się jutro do wawy z dzieciakami, chce zwiedzić starówke kolumna zygmunta, belweder grób nieznanego żołnierza, pałac kultury, muzeum techniki które się znajduje (chyba) w pałacu no i co jeszcze?? Podpowie mi ktoś z warszawy gdxzie jeszcze można coś fajnego zobaczyć dzieciaki 10 i 11 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Może by tak Zamek Królewski? McDonald? Stadion Xlecia :> (uważaj na kase). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 stadion (wiadomo jaki ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 zamek już uwzględniłem w ramach starego miasta, PS Panowie to ma być wycieczka edukacyjno-rozrywkowa tak więc mcdonald i inne stadony X-lecia nie wchodzą w rachubę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Qurcze, rozwalacie mnie chłopai, ja piernicze... No ileż można, ja rozumiem jak jest post z dup.y to można i odpowiedzi strzelać z dup.y, ale mamy bardzo poważny temat... ! Opanujcie się... "krzypaw" jedzie z Mazur kawał drogi, aby jego dzieci się czegoś nauczyły, zobaczyły ciekawe miejsca, przeżyły coś ciekawego... jestem przekonany, że Stadion X lecia im tego nie zapewi... więc po co do cholery o tym piszecie? Dobra, koniec mojego wywodu - jeżeli kogoś uraziłem to wybaczcie Nigdy nie byłem w Warszawie, ale gdybym miał okazje wybrać się kiedykolwiek do naszej stolicy, to napewno chciałbym wjechać na dach (obserwatorium) Pałacu Kultury i Nauki... napewno dla 10 i 11 latka/i będzie to dość spore przeżycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 jedz do muzeum wojska polskiego dzieciaki frajde beda mialy fajne czolgi tam stoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 możesz sie przejechać na wiejską :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Przejedz sie metrem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 w ogole proponuje spacerek nowym swiatem i krakowskim przedmiesciem od alej jerozolimskich do placu zamkowego, lub w druga strone, jak juz bedziesz przy jerozolimskich to koniecznie muzeum wojska polskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wilanow koniecznie :D Tam jest slicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 piękne dzięki, na pewno skożystam z dobrych rad i dołoże jeszcze muzeum wojska polskiego i jerozolimskie, nowy świat, i topic może być zamknięty bo ju ż się kłade spać i z rana wyruszamy tak że nie będę mógł już przeczytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 milej wycieczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 wilanow, mieszkam tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 U berkuta się na 100% dzieci czegoś nauczą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Rozumiem, ze jezeli chcesz zwiedzic Belweder to Łazienki obowiazkowe. Takiego klimatu nie ma zaden park. Uwielbiam tam przebywac jak juz jestem w W-awie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 racja... Kaeres... racja... Łazienki wymiatają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 dzięki wszystkim, już po wycieczce, byłem w zamku królewskim, stare miasto, barbakan, plac piłsudskiego z grobem nieznanego żołnierza, park saski, pałac kultury i nauki, no i łazienki które są naprawdę rewelacyjne. na więcej nie było czasu na jednodniowej wycieczce. PS Niestety w wawie wszystko jest zajebiście drogie, bilet do zamku królewskiego 18 PLN a ulgowy 12 PLN to lekka przesada a szczytem jest 18 i 12 PLN za wjazd na pałac kultury na taras widokowy i rzut oka na warszawe z góry, to poprostu złodziejstwo i nigdy więcej tam (na pałac kultury) już nie pojadę na pewno!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 krzypaw zrobił piękną reklamę miastu.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a tam narzekasz :P na wieze w Paryzu to 20 ojro sobie zycza :wink: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...