mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 wiem, że to max antyk, ale chętnie qpię coś takiego... teraz jade na kaloryferze "self made", a gdzieś widziałem takie cudo na slota... pytałem w 4max'ie ale nie mają, więc będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 qrde no .......... widziełem go gdzieś ......... szukam od 15 min, ale nie mogę znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 kilka dni temu bylo do qpienia na allegro, nie wiem, jak teraz, poshookaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7168359 tylko cena to chyba jakas pomylka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Cytat wiem, że to max antyk, ale chętnie qpię coś takiego... teraz jade na kaloryferze "self made", a gdzieś widziałem takie cudo na slota... pytałem w 4max'ie ale nie mają, więc będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary. Kliknij tutaj jest nowka a niedrogo. A tutaj jeszcze jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 dzięki, Arnie: najbardziej odpowedni klaloryfer jaki widziałem, lecz niestety mocowany na "zapinki", a ja potrzebuje na "piny/bolce". co do ceny, to napisałem gościowi pytanie skąd ją wzioł :!::?: red~xp: miałem już kiedyś takie paści - zero przylegania do proca, awtdajność porównywalna do pusej puszki po piwie :D bruce: zmieniłeś chłodzonko ? super, gratuluję :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...