unckle Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jak ta przesiadka na 3ti nie bedzie cie kosztowała za dużo to sie jeszcze opłaca... inaczej to nie bardzo bo imo kupowanie "w dzisiejszych czasach" karty słabszej od 9600pro to nieporozumienie, chyba ze za niewiele $$$ albo ze zaraz zamierzasz znowu ją opylić... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 WOW teraz to moja karta mnie naprawdę zaskoczyła :D Gram sobie w dooma 3 i pomyślełem może by tak zmienić rozdzielczość :| ok to najpierw jakość: medium wszystko ok :) high wszystko ok :D very high wszystko ok :twisted: no dobra to rozdzielczość teraz: 800x600 - ok :) 1024x768 - ok :D 1280x1024 - ok :twisted: niewiem jakim cudem się to mojej grafie udało :lol: co Wy o tym sądzicie jakie są wasze "osiągi" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ty chyba zmyślasz albo niewidzisz jak ci skacze. Ja mam lepszego kompa, a doom 3 na 1024X768 na very high mi skacze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 hmm... w poprzednim poście popełniłem mały błąd nie 1280x1024 ale 1152x864 więc w takiej rozdzielczości gra się troszke przycina głównie przy otwieraniu drzwi i w dużych pomieszczeniach ale ogólnie gra się "przyjemnie" :) więc gram w rozdzielczości 1024x768 i czasami zdażają się przycięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ty chyba zmyślasz albo niewidzisz jak ci skacze. Ja mam lepszego kompa, a doom 3 na 1024X768 na very high mi skacze... nie umiesz zooptymaliwoac cfg i dlatego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie no sorry FX5200 i 256MB Ramu? Mało prawdopodobne, że gra chodzi płynnie w 1024x768. No może na minimum detail. I żadna optymalizacja nic do tego nie ma. Bo jak zoptymalizować brak minimalnej ilości RAMu? D4RkX Ty uruchamiałeś ponownie dooma po tych zmianach? :wink: Z resztą co to ma wspólnego z tematem? Chcesz się pochwalić jak Ci chodzi doom? Napisz to w topicu o doomie! Zobaczysz co tam Ci odpowiedzą na temat tego że gra chodzi Ci płynnie na Twoim configu w 1024x768 i very high detail na karcie która Ci robi 4500 w 3dM2k1 :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Nie no sorry FX5200 i 256MB Ramu? Mało prawdopodobne, że gra chodzi płynnie w 1024x768. No może na minimum detail. I żadna optymalizacja nic do tego nie ma. Bo jak zoptymalizować brak minimalnej ilości RAMu? D4RkX Ty uruchamiałeś ponownie dooma po tych zmianach? :wink: Z resztą co to ma wspólnego z tematem? Chcesz się pochwalić jak Ci chodzi doom? Napisz to w topicu o doomie! Zobaczysz co tam Ci odpowiedzą na temat tego że gra chodzi Ci płynnie na Twoim configu w 1024x768 i very high detail na karcie która Ci robi 4500 w 3dM2k1 :wink: . Ja dokańczamam Co na karcie która robi 10500 skacze... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Rozumiem że mi nie wierzycie bo ja prawie sam sobie nie wierze ale to prawda !!! gra czasami ma troszke mało FPSów (minimum 15) ale zazwyczaj chodzi płynnie levele się troszke długo ładują ale to chyba wina RAMu zaraz odpale dooma z największymi ustawieniami :twisted: :twisted: ciekawe ile będe miał fpsów 8) UPDATE----------------UPDATE----------------UPDATE---------------UPDATE 1600x1200xVery High :) NIEZŁY WYNIK :P MENU 10 FPS GRA 4 FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Dooma 3 jeszcze nie mam, ale myśle żę bedzie mi jakoś chodził na moim FX 5200 wczoraj nabiłem 1905 na 3DMarku 03, jest to najlepszy wynik na ORB, ale na sterownikach podpisanych cyfrowo, czy jakoś tak. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 No to napisz jaki masz sredni fps w 1024x768 i vety high bo wg. ciebie jak pisales bylo plynnie "very high wszystko ok no dobra to rozdzielczość teraz: 800x600 - ok 1024x768 - ok " bo niechce wierzyc ze na takim sprzecie jest plynnie, mysle ze dla ciebie 20fps to znaczy plynnosc. A i napisales ze w 1600x1200 i very high miales 4 fpsy w grze no to jakim cudem na rozdzielczosci 1024x768 i takich samych detalach miales plynnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 @ Dabek - cos kiepski ten wynik w 3d03. U mnie zbliza sie do 2000. Konkretnie cos koło 1980. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Moim zdaniem naj wyżej mu idzie ok 30fsp w 800X600 na średnich detalach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Tylko latarnikmz ty masz kręconego proca i masz 2475Mhz a ja mam 1830Mhz i karte mam 290/590Mhz, przy 600 na pamięciach mam malutkie artefakty, a radiator jest gorący już przy pracy w windowsie, czyli słabo sie kręci GPU, już niedługo kupie zasiłke, 2 wenytle do budy, radiatory na pamiątki,(Revolteka, te co na 5900XT w tym artykule je zakładali) i założe jakiś potężny wentylator i 350/650 bede miał bez problemu. Minimum 2200Marków bede miał. Narazie jeszcze zbieram kase. 8) Buzzy jest dla mnie przykładem. Buzzy RULEZ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Tylko latarnikmz ty masz kręconego proca i masz 2475Mhz a ja mam 1830Mhz i karte mam 290/590Mhz, przy 600 na pamięciach mam malutkie artefakty, a radiator jest gorący już przy pracy w windowsie, czyli słabo sie kręci GPU, już niedługo kupie zasiłke, 2 wenytle do budy, radiatory na pamiątki,(Revolteka, te co na 5900XT w tym artykule je zakładali) i założe jakiś potężny wentylator i 350/650 bede miał bez problemu. Minimum 2200Marków bede miał. Narazie jeszcze zbieram kase. 8) Buzzy jest dla mnie przykładem. Buzzy RULEZ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...