Rivam Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Głupie pytanie, ale... :) Mam Fortrona 300 W GTP. Niestety mam go założonego do góry nogami, bo tak mi pasują otwory w obudowie. Normalnie nie mogę go założyć, bo po prostu nie pokrywają się miejsca na śruby z obudową. Czy to coś szkodzi zasilaczowi? Czy może wiercić nowe otwory w obudowie? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 nie ma to żadnego znaczenia w Twoim przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 nie ma to żadnego znaczenia w Twoim przypadku A w czyim wypadku ma znaczenie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Moim zdaniem moze,poniewaz radiatory sa tak ustawione ze cieple powietrze uchodzi do gory a wentyl tylko wspomaga..W sumie to moze tylko minimalnie go podgrzeje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A w czyim wypadku ma znaczenie ? otoz ma znaczenie w zasilaczach z 12cm wiatraczkiem bo jak wiesz toone zasysaja powietrze z budy a na odwrot zasysaly by z nieczego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A w czyim wypadku ma znaczenie ? otoz ma znaczenie w zasilaczach z 12cm wiatraczkiem bo jak wiesz toone zasysaja powietrze z budy a na odwrot zasysaly by z nieczego :D Nie tylko w zasiłkach z 12cm fanem. Również w każdym dwuwentylatorowym PSU. Rivam :arrow: Jaką Ty masz obudowę :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie tylko w zasiłkach z 12cm fanem. Również w każdym dwuwentylatorowym PSU.Nie do końca każdym ponieważ na przykład mój Tagan ma wiatrak z tyłu i z przodu, więc też by nie miało znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Rivam :arrow: Jaką Ty masz obudowę :?: :lol: ATX Midi Tower :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Moim zdaniem moze,poniewaz radiatory sa tak ustawione ze cieple powietrze uchodzi do gory a wentyl tylko wspomaga..W sumie to moze tylko minimalnie go podgrzeje..bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie do końca każdym ponieważ na przykład mój Tagan ma wiatrak z tyłu i z przodu, więc też by nie miało znaczenia. faktycznie, nie w każdym, ale w większości. późno było... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...