Dyferencjal Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam! Mam taki problem, iż notorycznie otwiera mi się jakaś strona. Nie wyskakuje na cały ekran tylko cały czas jest na pasku START. Kiedy ją zamykam ona otwiera się na nowo. I tak w kółko. Podpowiedzcie mi jak to usunąć? Z góry dzięki P.S. do moderatorów: Jeśli ten temat już był to proszę dać mi link do tego tematu bo szukałem i nic nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 pierwsza rzeczy.... CAD (kontrol alt delejt) i paczymy czy cos nowego sie nie zadomowiło w naszym komputerze... coś nie moze sie brać z nikąd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 peewnie masz jakiegos spya, wpisz w konsoli msconfig, lec na koniec zakladaek i zobacz co sie uruchamia z systemem, ctrl+alt+delate i tez zobacz co tam za procesy sa w tle i na koniec zabawy przeszukaj katalog program files tam tez zawsze jakies syfki sie wgrywaja, czasem mozna usunac niepotrzebny soft pod dodaj usun programy w panelu sterowania, ale ogolnie polecam wgrac antywira dobrego (noroton antyvirus itd.) i i jakiegos " spybot killera " :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie jestem głupi!! Wiem jak się usuwa dialery!! A ten proces nazywa się iexplore.exe więc to nie takie proste!! msconfig sprawdzałem nic podejrzanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie jestem głupi!! Wiem jak się usuwa dialery!! A ten proces nazywa się iexplore.exe więc to nie takie proste!! msconfig sprawdzałem nic podejrzanegoto masz bardziej chytrego spya chyba znajdz w sieci jakiegos darmowego spy killera i zobacz czy usunie to gowno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...